Papuoliau i keista situacija

Papuoliau i keista situacijaŠypsena

Per kazkiek tai laiko pakliuvau i gana keista situacijaŠypsena Pietauju dazniausiai pastovioje vietoje, na ne visada bet dazniausiai…Tiesiog vienas zmogus vis ziuredavo i mane ir as viena karta emiau jam ir nusisypsojau…tiesiog sheip, kazkoks man jis liudnokas vis atrodydavo, be to man siek tiek patiko Šypsena Norejosi tiesiog zmogui padovanoti shilta shypsena…Po to jis pradejo su manim kazkaip tai oficialiai sveikintis…Ko gero pagalvojo, kad pazystama kokia nors esu,kazkur matyta bet nelabai prisimenu, labai juokingai visa laika jausdavausi, kaip kokiame neaiskiame zaidime…tur but daugiau neberizikuosiu nusisypsoti jokiam nepazystamam vyrui…Blogiausia tur but tas, kad jis man is tikruju patiko, kitu atveju, aisku, buciau issisukus is situacijos paprasciausiu budu, tiesiog isvengciau is viso bet kokio susidurimoŠypsena…Be to jis budavo visa laika su zmona…na ko gero su zmonaŠypsena Tiesiog jausdavau ibesta jos zvilgsni…na gal man jau vaidendavosiŠypsena Bet manau kad gal ir neŠypsena
Ar jums nepasitaiko panasiu situacijuŠypsena?
???!!!

Man kartais panasiu sitauciju pasitaiko, bet jeigu as jauciu “zmonos” arba drauges ibesta zvilgsni, ja apvainikuoja ne prastesniu zvilgsniu (o jis pas mane stiprus, rudos akys vis del to)Šypsena

Bet lietuvoje as dazniausiai stengiuosi nepazistamiems nesisypsotiCha cha, nes tai kazkaip neteisingai supranta. Kas kita uzsienyje, ten nusisypsai ir atgal gauni tokia pat sypsena, ir niekam del to "kudlotos"mintys nekyla.

Na sheip vienas protingas zmogus yra pasakes, kad visokius ivykius mes
prisisaukiam patys…
Gal kaskur ir tiesaŠypsena
Liežuvis

Tik nenustokit sypsotis. Jeigu jau kazkur kazkas nutiko, tai viskas, mes lietuviukai jau negalesim matyti Jusu graziu sypsenu. Absurdas. Paskui pacios sakot, kad mes Jusu nekalbinam.

man visad kvailesnes situacijos pasitaiko - sveikinasi su manim, o as nepomiantam kas toks… bilobill reikia Žliumbia

FlirtasŠypsena Cha cha

Turbut taip reikia visa laika, kad lietuvos vyrams sirdyse dziaugsmas viespatautuCha cha

man tai buvo, kad ejau gatve ir prie manes priejo kazkoks senukas. Taip prisikises paziurejo man i veida ir uzsiemes uz galvos kazko issigandes susuko : " Ojezus marija…!!!" … ir nubego … taip ir nesupratau kas ten jam ne taip pasirodeNekaltas

Taip

apsipazino

Vyrai daznai sypsosi svetimom merginom, na ir kas? mes juk darome ta pati?
Reikia sypsotis, kodel gi ne?! kodel is karto keistos mintis?!
nusisipsai ir paciam pasidaro maloniau.

dar kai pasisveikina ir nezinau kas tai dar puse velnio…pasisveikinu ir tiek…Taip
bet yra buve keleta kart kad pasnekina, pazistamas, kalbam…o su kuo kalbu tai nezinau…Cha cha nu lyg ir matytas…bet…Liežuvis

Nieko nebus Ne
Ta mergina padėjo save ant Europos Sąjungos aukuro Žliumbia:
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/312836.22
2-=(1485585186

http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/3126
56.32-=(820735779

O mes sukrausim aukas ant lietuvos aukuro! Juk liko bent keletas ju Lietuvoj, ar ne?Nekaltas

vieną vasarą aš kasdien eidavau iš miestelio į kaimą apie 5 km ir vis susitikdavau Šerėną (Dviračio žynios tėvą), tai jis kaskart mane kalbindavo ir Maryte vadino Cha cha
pradžioj bandžiau aiškint, kad aš ne Marytė Ne bet paskui pamačiau kad beviltiška tai pakalbėdavom apie kažkokį Tadą Juokiasi

O dviracio tevas serenas gerai ilupes budavo? Apakęs

[quote]dinges rašė:
O dviracio tevas serenas gerai ilupes budavo? Apakęs
[/quote]

nu taip normaliai… nebaisiai daug Nekaltas

Mama karta pasakojo, kad kazkokiame suvaziavime eina kolidoriumi, mato, toks pazistamas is matymo vyriskis stovi. Ji, aisku, pasisveikino - paaiskejo, kad tai Terleckas Cha cha Tai po to jis ja labai intensyviai i jo partija kviete istoti Juokiasi

As tai nekalta, kad tau berniuk neteko patirti to malonumoŠypsena Melskis berniuk,gal ateis svente ir i tavo kiemaŠypsena)_))Juokiasi

kokia dar nesamoninga tema is savo kvailaus gyvenimelio sugalvosiPiktas???Juokiasi