paprastas

paprastas

snd warciau autoplius ir susidariau tokia nuomone kad siti auto wisaj fajni Cha chabeweik wisi doch ir su turbina daugokai manau kad jie zwerai Cha chatik gana brangoki bet aisq ir metai ju geri Šypsena

tuos dochus as su golfu 89 metu dulkinu Flirtaso del turbininiu nz Nekaltas

O cia ne Speedy coupe? Nekaltas

ziogass tu gal vaziuok su savo golf mergu dulkint… ok? taip cia speedy afto ir graziai uzpusta 243ag Cha cha

cia paprasciausia fiat coupe

GDI matai antras golfas siais laikais labai jau baisi masina pasidare, be to is salono detaliu tai tik vairuotojo sedyne ir panele beliko, tai mergos nekimb ant tokios Mirkttik visokie “blizguciai-drageriai” prie sankryzos Juokiasi Labas

sitas ir eina gerai, jau su golfu kad ir nulenfvintu neaplenksi Cha cha

tai jis ir sako, kad ne turbinini,o paprasta palieka, ysiskaitykit ka zmogus raso Mirkt

te buvo doch 16v 102 kw berods… del turbavos nz, jauciu darytu mane Nekaltasbet tik ant tiesiosios Be be be

Juokiasi

ziogas na na papasakok savo golf sugebejimus, pasiekimus Cha cha

kam tos geles Flirtasbe to man reklamos nereikia Mirkt bo zinai kokie lietuviai pavydus Juokiasi

sakyk tu bl nesilauzes Kanda Cha cha

na tikrai neuzpavydesu tavo masinos tech. duomenu Cha chaP.S. as pusiau lietuvis suomis man lietuviskas pavydas svetimas

standartinis gioliukas: 1.8 8v 79kw kazkada buvo Cha chatruputi islengvintas, truputi suspaudimo laipsnis pakeltas, truputi ismetimas patobulintas, truputi ipurksimas ir viskas Šypsenaai dar tarpine patobulinta tarp vairo ir sedynes Juokiasi

o tai jau kiek db kw jai anksciau buwo 79 Cha cha

nu va ir nieko cia paslaptingo Šypsenapas mane FC irgi truputis tas truputis anas padarytas Šypsena o va tarpine manau yra svarbiausia, nes kiek teko golf nuo sviesoforo vaikyt nevienam nesiseke Šypsena

tikiuosi ne maziau Šypsenanz nematuota, planuoju artimiausiu metu veleneli isimest koki schrico ar kazka pan, tada gal ir pamatuosiu Šypsena

na matai manes nesutikai Mirktsiaip mano stichija ne sviesoforas, bet buna sudurniuoju Šypsenageriau koks ziedas pedagoginio arba geras zvyro dopelis Mirkt