paprastas
snd warciau autoplius ir susidariau tokia nuomone kad siti auto wisaj fajni beweik wisi doch ir su turbina daugokai manau kad jie zwerai
tik gana brangoki bet aisq ir metai ju geri
tuos dochus as su golfu 89 metu dulkinu o del turbininiu nz
O cia ne Speedy coupe?
ziogass tu gal vaziuok su savo golf mergu dulkint… ok? taip cia speedy afto ir graziai uzpusta 243ag
cia paprasciausia fiat coupe
GDI matai antras golfas siais laikais labai jau baisi masina pasidare, be to is salono detaliu tai tik vairuotojo sedyne ir panele beliko, tai mergos nekimb ant tokios tik visokie “blizguciai-drageriai” prie sankryzos
sitas ir eina gerai, jau su golfu kad ir nulenfvintu neaplenksi
tai jis ir sako, kad ne turbinini,o paprasta palieka, ysiskaitykit ka zmogus raso
te buvo doch 16v 102 kw berods… del turbavos nz, jauciu darytu mane bet tik ant tiesiosios
ziogas na na papasakok savo golf sugebejimus, pasiekimus
kam tos geles be to man reklamos nereikia
bo zinai kokie lietuviai pavydus
sakyk tu bl nesilauzes
na tikrai neuzpavydesu tavo masinos tech. duomenu P.S. as pusiau lietuvis suomis man lietuviskas pavydas svetimas
standartinis gioliukas: 1.8 8v 79kw kazkada buvo truputi islengvintas, truputi suspaudimo laipsnis pakeltas, truputi ismetimas patobulintas, truputi ipurksimas ir viskas
ai dar tarpine patobulinta tarp vairo ir sedynes
o tai jau kiek db kw jai anksciau buwo 79
nu va ir nieko cia paslaptingo pas mane FC irgi truputis tas truputis anas padarytas
o va tarpine manau yra svarbiausia, nes kiek teko golf nuo sviesoforo vaikyt nevienam nesiseke
tikiuosi ne maziau nz nematuota, planuoju artimiausiu metu veleneli isimest koki schrico ar kazka pan, tada gal ir pamatuosiu
na matai manes nesutikai siaip mano stichija ne sviesoforas, bet buna sudurniuoju
geriau koks ziedas pedagoginio arba geras zvyro dopelis