Paprasta lygčių sistema.

Paprasta lygčių sistema.

Taip, sistema lengva, bet man jos išspręsti neišeina. Kaip reikėtų spręsti? Įvairiai bandžiau, bet kažkaip nesigavo. Gėda, bet ką padarysi.

is antros lygris issireiski y, t.y. y= xxxxxxx, ir isistatai i pirmaja lygti … SPRENDI—> surandi x, o tada jau surasto x reiksme isistatai i pacia pirmaja surasta y israiska Šypsena(paprasciausias budas)

x=2 y=3 Nekaltasbet sprendimo tai nemazai Pavargęs nebent cia is pat pradziu kazkaip reikejo zymet… pameginsiu vistiek su wordu surinkt, nes kitaip nesuprasi :}

bandziau ir as… kazkur uzstrigau. tai nesigavo. ruttaaa, kai surasysi i worda, imesk i banga… man irgi idomu paziuret kaip sprest reikejo Cha cha

Tai bandžiau išsireiškinėt aš tuos nežinomuosius, bet toookie skaičiai gavosi, kad sprendžiau x*y kartų, bet atsakymo taip ir negavau.

as tuoj

rapidshare.com/files/27158757/lygtis.doc.htmlnu va, atrodo taip Šypsena dar viena sprendini praleidus buvau Šypsena seip gal galima ir paprasciau kaip nors Nekaltas

nu? viskas gerai? Drovus

Aš irgi taip sprendžiau, bet matyt padariau aritmetinių klaidų skaičiavime, nes man ten niekas neišėjo. Dėkui labai Gerai Mirkt

prašom Mirkt praktika ir man nepamaišys Cha cha

Bet tai reikės paklaust mokytojos, gal koks gudresnis būdas yra čia. Nors abejoju.

nu jei nebutu to xy, o butu tik dalyba tada iskart su pasizymejimu galetum daryt, bet dabar ta daugyba prieky viska knisa :] nors man labai matytas sitas uzdavinys, reiktu sasiuvini viena pavartyt ir surast :}

nu kad ne… ten truputi kitokios sistemos Nekaltas turbut kito gudresnio budo kaip ir nera :]

Pirmoj lygty galima x išsikelt prieš skliaustus, antroj - y. Bet tas menkai tepadeda.

nu tai gali išsireikšti x arba y :] bet vistiek tas pats :]

Aha, bjauri lygčių sistema Cha cha

nu, svarbu išsprendem bendrom pajegom Cha cha

T.y. išsprendei Gerai Laimingas

Laimingas