Papildymas
Žalia-Mitsubishi Sigma-3.0-24v 205Ag,ir mėlyna-Chrysler Saratoga 3.0 145Ag.
Kokios lygios pas automatus …
gal turi audi 80 GTE 83m 1.8 matariukas duomenis kartais ?
Turiu tik tų kurias matavau pats.Trys mašinos mano,o ketvirta dukters draugo(mitsubishis)G-metras-ne šiaip žaislas su savo duomenų baze, o matavimo prietaisas Jeigu nori savo kreives ir kitus duomenis pamatyti čia-reikia “nuimti parodymus” tada būsi pas mane “duomenų bazėj”…ir po kiekvieno variklio ar transmisijos patobulinimo būtų galima sulyginti…
a neidomu tada px… liksiu be dragu snd
anos -automatai
manau kad kaip tik tai ir “įdomu” kad gali realiai įvertinti savo mašinos ir visokių “tiurlingų” + ir -…
ghm… nu gal ir nieko visai man tai keisciausia tai kad visur ant popieriu maniske 100km.h renka lygtais per 9.1s o realiai, tai kaip cia pasakius
tiksliai nematuota bet i 7s tai drasiai sutelpu, dabar tik kai kita deze uzdeta, tikiuosi kad tik laikinai
tai kazkiek prasciau vaziuoja
o benzo sanaudos tai kazkas panasaus i standartus, taip kad turlinguota pirkau tai nesitiki
O 1/4mylios bandei
per septynes? bet tai nuo evangelion gavai? o kadis renka per 8
as ja tik vasaros gale pirkau, azagy vaziavau, urme (vienintelis normalus dragas) tai tada kad celica 2.0 GTi padariau tai labaj patenkitas buvau, bet po to drago paremontavom motora (ziedai, indeklai, prisveisti voztuvai) tai kai viska surinkom trauka pagerejo, veliau degikmo kampas, dusle, filtrai ir tt, ir po kiekvieno pakeitimo tauka vis gerejo, kol deze neuzlinko
vnz… kai lindau i mataro remontus tai net neisivaizdavau kaip tas variklis veikia, toki gera seni sutikom, auksaranki, kai kas neiasku, patardavo, padedawo vnz liux diedas pasitaike
dzo, kai su evangelion draginau tai tada audine dar prastai ejo, nei degimas nereguliuotas nebuwo (nzn apie toki
) dusle pakirmyjus, filtrai visi suodini, o jo ta kadziu tai dar iki 120 tai dar as prieky budawau, poto jau pries pat finisa pralengdavo
pas tave deze turbut auksine buvo… dabr su nauja ne kas bus
paziurrejau filmuka kaip vyksta matavimas… patiko kai kertant 1/4mylios linija kaip tik ir G-meteris parode ta pati
tai pastebejau kad su nauja nekas… nieko… tikiuosi greit atsils orai, reiks su AWD vel padragint, ir bus viskas aisku jei gausiu… reiks paskubet ta sena susirinkt kuo greiciau, jei laimesiu… vadinas gerai ir sita
o kas keisciausia… tai kad su sita deze jautri buna nuo 3k rpm ir dar graziai apsukos kyla iki 6500 rpm nors
poto jau mataras padeda vergt, nors deze dar leistu kelt sukius:v nu nzn kaip cia pasakyt reik
vnz… keistai vaziuojasi ir tiek
Laiką ir greitį rodo itin tiksliai o galingumas ir sukimo momentas gali “plaukioti” nuo išorės veiksnių…
Įkalnė,vėjas,padangos…
įmesk nuorodą…
O reduktoriaus perdavimo skaičius lyginai