papieriukai =)
tas 2001 pirmu sakykim paskutinis… paskui speju ja sukale nx paskui pora metu pragulejo numesta… paskui lietuviai parvare padare sutvarke ir stume 2005, dabar 2007 pas ja 240 tuks km is ju 8tukst mano
gali nusišluostyt
zinau tokius gali nupiesti bent kas
ne tame esmė,papasakosiu kada kaip ten būna,tingiu rašyt
zinau kad nuvaziuoja sustampuoja suraso vos ne su tuo paciu tusinuku per 10 metu ir popieriukai yra
pas many kitokie- servisistiniai lapai kas keista konkreciai, kaina, darbu pobudziai, rida ir tt, visokiu ekologiskiniu lapu su co2, tech apziuros, bla bla… serviso knygas galima ismest- ant LT kokiu tik nori stampu gali rast sakiau jau, 158k.km on Italy roads = x2 on Germany or Swiss
bet ant LT vyysks gi pataisoma… svarbu, kad nebutu grandioziniu liapsusu, kaip kad man buvo perkant donora s4… Bl, toki gaidi pajamem, kad nx nx ir dar byyskiu… su statybiniu glaistu vos ne tarpines uzsandarintos buva
Galva nx, kolekt ismetimo nx, turba nx, viduj variklio kose ir tt ir pan… buvo zjbs’
As tai bandyciau pasitiketi savo rida 173 000 2002 12men masinai net ir dyzeliui nera mazai… Dvi serviso knygeles, lipdukai ant masinos ivairiose vietose, cekiai…Nedurnas savininkas buvo, per pirmus 2metus 125 000km prasuko
pas man tokia knyga pat… masiniukas is genujos, tai galiu pasakyt kad keliai ten pas italus … masina net dulkiu nemacius… .tik kad apsmaukyta parkuojantis… italai… taip kad taisykle x2=x negalioja
nes is vokieciu irgi parein… po autobanus max greiciu lakstoma ir tepalai nekeisti, per diena ~300-400km prasukus … .vaizdelis
turgui da ne tokiu gali nusipirkt
italai tipo lochai pila vandeni ir ant saules masina kepas todel rida kart 2