Esu mates parodoje labai graziai atrodanciu baldu.Jie sendinti kazkokia speciale technologija.Tad noreciau suzinoti kokiom priemonem tai daroma,kas daro,kiek kainuoja ir ar paprastas dailininkas galetu tai padaryti.Aciu uz info
Nueik i bet kokia biblioteka ir susirask bei perskaityk MEISTERIO zurnalus. darbelio bus, bet gausi naudos ne tik apie baldus.
As ten skaiciau apie maedziagas, bei kaip tai daroma. Visko neatsimenu, bet:
Paemi kazkokiu sviesiu dazu. Nudazai pavirsiu ir tik biski padziuvus su shpakleriu juos nuvalai. GAunasi tokie kaip nutrinti baldai. Paskui kita dazai su kazkokia fignia ir kai ji nudziuna uztepi kitos fignios ir tada tie dazai sutrukineja kaip nuo senumo. O viena tai labai gerai atsimenu: jei tavo pavirsius raizytas ar tekintas, ar siaip koks nelygus pavirsius tai paemi surudijusiu viniu ar seip kokiu gelazu ir uspili paprastu ACTU. Po kurio laiko isimi gelezis, tirpala nukosi ir su juo "beicuoji" pavirsiu. Kai nudzius praeini su smulkiu galaspoperiu. Turetu gautis baldai "nutrinti" ir patamseja…
yra daug visokiu budu sendinti.esu mates uzsieny kaip daro tai nudazai vienais dazais po to ustepi medzio kliju, kurie neatsparus dregmei, ir po to dazai ant virsaus kitais dazais ir klijai juos sutraukia atrodo kaip nuo laiko sutrukineje. tai nera sunku bet kaip ir su viskuo reikia ismokti atrasti teisingas medziagas ir teisinga technika, jei dar ieskosi tai uzduok uzklausa "crakle painting" ar pan.
Rally rašė:
Siaip per google.lt nepasiseke nieko rasti O daugiau niekas tiksliai nezinote kokios priemones vartjamos arba bent jau kas uzsiema tokias darbais?
Lietuvoje sendintus baldus gamina firma "Faber", Marijampoles raj., Aleksandravo km., nors is tiesu tai beveik Marijampole isikure. Procesas gana ilgas, rode ten man viska, bet nelabai isiminiau…baldai brangoki gaunasi. Klasikiniai, bet patrauklus. Jie yra italu koncerno dalis, gal kuo nors pades http://www.fabermobili.com . Dar turi parduotuve Vilniuje, Kalvariju g.