papal
idomu,kuom tu kaminskai butum-mentams pareiskimus rasydamas
Kuj tu moketum, gi su visais pazystamas butum nuo sporto klubo, padetu tau 400 kg sukelt ant stakliu.
jei visi pazistami, tai is ko nalogus rinktis moketu
sixeri, as tai nelaikinu brigados puslapio, man cia per fb kazkas palaikino. siaip pati daina visai px, tik tas klipas tai zonskas nx… neduok dieve atsisest, tikrai nenoreciau. toks px uz penkiolika europieciuauto.plius.lt/skelbimai/chrysler-200-2-4-l-sedanas-2015-benzina s-4590332.html
Tos dainos nei girdejas,nei zinau kas atlieka. Ai beje alinos orlovos nesu net girdejas, turetu but geda?
Kas ta alina orlova?
Duokit kokią foto diskutacyjęj
jo,kas ta orlova nx? kodel ji nedainuoja nx papaJs ir per puko radija netransliuoja jos slageriu? ps.kas darosi su toi ir kaskaju vairams ir ar ten tikrai nera automatikos,kad drl sutemus issijungtu ir isiziebtu naktines lempos? jau keliolikta karta matau,kaip nakti vaziuoja toi arba kiskis,gale tamsu,priekis drl tik ziba.
Ok…next Q…kas tas pukas ?
pameni Bajora? tai va,jis yra Pukas jr.
blia,negerai bus,teks dalintis siustuvais,retransliatoriais,antenom su kitu broliu
Su broliu nuo kitos mamos
Dr002 todel kad tuose tripanguose spidometras sviecia ir neijungus sviesu tamsoje Man tie patys klausimai kildavo…po to pasiaiskinau
Botanic auto, botanic driwer
na as ir pagalvojau,kad greiciausiai sviecia spidometras ir diena,bet tai nejau tokiose moderniose masinose nera sviesos jutikliu? man ka priprogramavo deilaitus
yra net pozicija,kad nakti galima padaryt…priekis dega,gale tamsu…ale bandYCka
Mandrose
nu blia,gi yra tačskreenai ir dar visokiu…visokiu…pala,kokiu dar visokiu imantrybiu?..ai,usb ir bliutuzai
Nezinau nei puko, nei kazkokiu orlovu. klausau m1+, classic rock fm ir bbd ant nesamoniu.