Panyte ir masinyte

Panyte ir masinyte

LabasKa manot,ar dabar yra gatvese geru vairuotoju tarp panu?MoterisAr vis dar galioja tas mitas,kad panele negali gerai vaziuot?Gal bernai geriau jaucia masina?

bobos geriau jauciasi prie puodu,o vyrai uz ruliaus Cha cha

eikit eikit… vel tos nesamones, tos diskriminacijos Kanda
kas ir kur ishtrauke kad moterys nemoka vairuot!? Nesutinku!!!

pazekit kokie "vyrai" po miesta varineja Kanda geda ziuret i tokius vairuotojus Nežinau

Ne kai kurios moterys tikrai gerai vairuoja,pripazystu,pats tokiu pazystuLaimingas
Bet vistiek vyrai Gerai

Vyras geriau sugeba ant rucnyko (rankinio) pavaryt ir saulutes papaisyt, o kai pasala oreliai, ant kelio susideda ledukas tai jau pasaka su masinikeTaip

nesakyk…kritinese situacijose Vyras taip pat geriau gaudos…Moteris tik autostrada vaziuot ar naktim po kaimus,kur masinu ner…bo pamato,kad diedas ne taip pasuko ir cypia is kart uz galvos susiemusios…nu ir kaip gali tokiu atveju valdyt masina ???

paleidzia is ranku vaira ir delnais uzsidengia akis veida, kad nieko nepamatytuJuokiasiJuokiasi

Na gi ne visos tokios Laimingas mano viena pazystama tai kai pavairuoja tai vyrai akis issiima ir pasiziuri ar jos nemeluoja… didelei daliai vyru sleptis pries ja Laimingas

bet tokiu mazumos Nekaltas

zinau merginu kurios vairuoja geriau uz mane Labas
ir joms siunciu Bučkis o vienai ypatingaiApkabinimasBučkisGėlėGėlėGėlėGėlėLabaskurios mashina prasideda ish H

visokiu buna

vairuoju masina jau 8 metai,kaip tik kokia avarine situacija taip ir boba uz vairo,visada stabdo eisma,stovi laukia,kol seniai kiti pralektuBlogai

na is tikro manau kad gerai vairuoja bet kazkaip drasiau vaziot su draugu nej su koke drauge man Taip

yra.
pazystu ne viena Moteris vairuotoja iki kuriu daugumai Vyras oi kaip toli…

jegaNiam niamTaipLiežuvis

Nekaltas

beveik kasdien vahzineju i darba/ ish darbo su taksu. dauguma vyrishkiu nemoka vairuoti. na kaip. vazhiuoti jie moka, bet tikrai nepavadinsi gerais vairuotojais…

Radai ka lygint, dusmanus! Jie niekada vairuot nemokejo!Ne Ka norit ta sakykit, kaip norit taip vadinkit, bet merginos vairuoja prasciau, gal netiek blogiau vairuoja, kiek sprendimus priima staigiuose situacijose. Aisku buna isimciu!Šypsena

buciau nuo vaikystes masinas vairavus, dabar geriau uz Vyras jausciau keturrati… Kanda Juokiasi

baba za ruliom smert za uglom !