na vat susimastau kartais, kodel visgi pasauly taip yra, kad sunku surasti auksta mergina su ilgomis kojomis mmm… sakydamas auksta turiu omeny ~180-185cm o gal as klystu, gal tiesiog cia tik man taip nesiseka… (as pats esu ~193± todel siek tiek noretusi ta dauguma 165-170 cm merginu istempt kokiais 10cm) sorry jei ka izeidziau ir pn. nors nemanau, kad taip galejo atsitikt… o jei esi ~180 is vln ir tau ~18 greit rasyk i pr. tai va kokia jusu nuomone apie mus supanciais merginas??? aisq rasykit savo nuomones ne tik vaikinai!!!
na jo, pritariu, kad yra neaukstu merginu su labai dailiomis ilgomis kojomis, beet o kaip tada kitos kuno dalys, na gal visgi puikiausia butu proporcingos kuno dalys
siaip pas merginas kojos naturaliai buna ilgesnes proporciskai nei bachuru… nieko cia neproporcingo. O jei mergina 176 tai ziurek kad jos klubakauliaii nebutu tavo klubakauliu lygyje
idomi situacija… nes ash kaip tik sakychiau kad truxta aukshtu vaijkinu ;> ironishka…bet tai tiesa…esu 175 + aukshtakulniai…tai… o vaijkinai atrodo tokie mazhiukai ;/ paratsiu: nesigilinti ir ieshkoti kas prie shirdies;> nesvabu ugis… o grazhios ir idealios poros tik per reklamas ;>
Mano ugis 184cm, taigi kojos, taip sakant, "is pazastu auga"…
Ir visai nieko pries buciau jas sumazinti, nes dauguma merginu iskart automatiskai nusiteikia labai priesiskai mano atzvilgiu ech…ta moteriska konkurencija…