panos, ilgos kojos ir etc

panos, ilgos kojos ir etc

na vat susimastau kartais, kodel visgi pasauly taip yra, kad sunku surasti auksta mergina su ilgomis kojomis mmm… sakydamas auksta turiu omeny ~180-185cm o gal as klystu, gal tiesiog cia tik man taip nesiseka… (as pats esu ~193± todel siek tiek noretusi ta dauguma 165-170 cm merginu istempt kokiais 10cm) Laimingas sorry jei ka izeidziau ir pn. nors nemanau, kad taip galejo atsitikt… o jei esi ~180 is vln ir tau ~18 greit rasyk i pr. Mirkt Labas tai va kokia jusu nuomone apie mus supanciais merginas??? aisq rasykit savo nuomones ne tik vaikinai!!!

Visai ne. Jei mano ugis 1,72 taij nereishkia ,kad negaliu turet ilgu koju, pvz mano kojos taij tikrai ilgos,palyginus mano ugiuTaipŠypsena

176 cm moteriškos giminės beveik 20 m. senumo iš Vilniaus Juokiasi
nea nerašysiu Mirkt

ko tu pergyveni mazesne dar geriauGerai galesi nesiot sau ant vienos rankosLabas

na jo, pritariu, kad yra neaukstu merginu su labai dailiomis ilgomis kojomis, beet o kaip tada kitos kuno dalys, na gal visgi puikiausia butu proporcingos kuno dalys Mirkt

siaip pas merginas kojos naturaliai buna ilgesnes proporciskai nei bachuru… Nekaltas nieko cia neproporcingo. O jei mergina 176 tai ziurek kad jos klubakauliaii nebutu tavo klubakauliu lygyje Mirkt

Cha chaLabasGerai

1,72 - tai neauksta mergina?.. Tada as lilipute, nors visada maniau, kad mano ugis vidutinis…
Beje, idomus reikalavimas pretendentems i merginas…Cha chaJuokiasi

teisingaiTaip

na o kas cia tokio idomaus?

???

Nekaltas???

iki pažastų…? Mirkt

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
!!!!!!!!!!!!LiežuvisFlirtas

tai tada iki kur???JuokiasiJuokiasiJuokiasi

nu nzn kaip cia nusakyt paziek i foto pamatysiCha chabet tikrai ne iki pazastu,baikit cia mane ishdirbinetLiežuvisNekaltasLaimingas

idomi situacija… nes ash kaip tik sakychiau kad truxta aukshtu vaijkinu ;> ironishka…bet tai tiesa…esu 175 + aukshtakulniai…tai… o vaijkinai atrodo tokie mazhiukai ;/ paratsiu: nesigilinti ir ieshkoti kas prie shirdies;> nesvabu ugis… o grazhios ir idealios poros tik per reklamas ;> Flirtas

Mano ugis 184cm, taigi kojos, taip sakant, "is pazastu auga"…LiežuvisJuokiasiNekaltas
Ir visai nieko pries buciau jas sumazinti, nes dauguma merginu iskart automatiskai nusiteikia labai priesiskai mano atzvilgiuKanda ech…ta moteriska konkurencija…Cha chaCha chaKanda

hmzz o gal siuo atveju konkurencija tik i nauda???Kietas