Atsiprasau 30 Plius,kad rasau cia.Tiesiog zinau ,kad cia,nors retai ,bet vis dar apsilanko mano draugai demokratai.Ledi,Piano,Amila,Kala,Razrucha,(Ni)ir kiti.Shrnz forumas ,kuriame mes pastaruoju metu puikiai bendravome "uzluzho".Noreciau sita posta rezervuoti ypatingiems atvejams,kai istinka panasaus pobudzio bedos.
Noreciau,kad cia galetume bet kada susirinkti ir pasitarti del tolimesniu musu bendruomenes perspektyvu.Buciau dekingas,kad 30+ forumo moderatoriai ivertintu teisingai mano zinute ir nepradetu jos rakinti ar dar kaip nors "limituoti".
O saviskiu noreciau paklausti:ar turime kokia alternatyva,jei Shrnz portalas nebeatsigaus?Ar issisklaidysim po marga svieta,ar bandysim toliau kovoti uz laisvo nemoderuojamo forumo ideja?O gal tik man nepavyksta prisijungti prie forumo.Demokratai ,atsiliepkit
Visu pirma nesupratau ko cia tas zenklas stovi - kas jau cia taip supykde?
Visu antra - temos pavadinimas visai neatspindi pacios esmes.
Trecia - jei cia kazkokis klubas - tai pries ji kuriant reiktu ispet moderus.
Ketvirta - kas man paaiskins, kas cia vyksta? Neigerus nesuprantu
P.S. O del paskutiniojo posto - yra laisvas, nemoderuojamas forumas Blevyzgos vadinasi
eda.dita nesuprantu ko taip susierzinai Negi neužteks visiems vietos? Negi kam nors trukdys tema, kurioje susirinkę laiks nuo lako galėsim aptarti ekstra atvejus… Nebūk tokia kategoriška ir nesvetinga…
Teisingas, tikrai taip - Šaro forumėlis šiuo metu rimtai užlūžęs… Kiek žinau, dedamos visos pastangos, kad jį reanimuoti… tikėkimės pasiseks… Na o jei ne - reiks kažką galvoti… Manau bendrom jėgom rasim sprendimą Bet dar lukterkim, gal ateis pats shrnz ir praneš mums džiugią naujieną, kad viskas OK
Ledi , nejau atrodau susierzinusi? tiesiog mano nuotaika siandien tokia - - va tokia, todel ir klausiu zmogaus, ko jis toks susiraukes ir koks sios temos tikslas - jei jau kazkokis klubas - tai normalu pavadinima galetu uzkabint
Teisingas Nu va - jau viskas OK Forumėlis atgaivintas!
shrnz, tu šaunuolis
Moderatoriai, labai prašau netrinkite ir nerakinkite šitos temos… Palikite mums kambarėlį, kad galėtume vieni kitus surast ir pasitart, jei vėl atsitiktų kažkas nenumatyto
eda.dita Piktas veidelis adresuotas ne klubui. Manau jis visiškai atitinka žodžiui “panika” O panika dėl to, kad užlūžo forumas, kuriame mes susitikdavom… Na nebežinau kaip dar bepaaiškint…
Teisngas, ar tik nebūsiu per anksti apsidžiaugus… vėl nebesivarto… Na, bet jei startinis puslapis jau atsidarė, tikėkimės ledai jau pajudėjo…
Ledi, as juk ne mazas vaikas - suprantu, bet juk tema nesukurta vienam siam atvejuj. veliau galbut anas forumas neuzluz, o jus pasikalbet noresit, tai panika kaip ir nelabai tinkamas pavadinimas, todel siulau pamastyt apie tinkamesni - nors jums patiems spresti , tiesiog draugiskas pasiulymas
Edai Ditai.Nenoriu jokio klubo.Niekuomet jokio klubo nenorejau.Nebent Mirusiu poetu draugijos.
Neblogai “pasistumejo” moderai Bangoje.Pries rasydamas turi "rozas"suderinti ,o dar ir kluba turi atidaryti.Va per tokias moderatores Banga ir nusirito iki dabartinio lygio…
Slava KPSS vienu zodziu
Tu Eda Dita ,jei esi trylikos,tai ir moderuok 18+,kam Tau tempti nashta ne pagal isgales?
Na ,as cia ne i tema taip sakant pavariau.Tiesiog megstu protingas moteris,o ne issikalinejancias visokias.
Ledi,dar vis luzineja,bet smagu ,kad kazkas daroma.