Panikos kambarys

Panikos kambarys

Atsiprasau 30 Plius,kad rasau cia.Tiesiog zinau ,kad cia,nors retai ,bet vis dar apsilanko mano draugai demokratai.Ledi,Piano,Amila,Kala,Razrucha,(Ni)ir kiti.Shrnz forumas ,kuriame mes pastaruoju metu puikiai bendravome "uzluzho".Noreciau sita posta rezervuoti ypatingiems atvejams,kai istinka panasaus pobudzio bedos.
Noreciau,kad cia galetume bet kada susirinkti ir pasitarti del tolimesniu musu bendruomenes perspektyvu.Buciau dekingas,kad 30+ forumo moderatoriai ivertintu teisingai mano zinute ir nepradetu jos rakinti ar dar kaip nors "limituoti".

O saviskiu noreciau paklausti:ar turime kokia alternatyva,jei Shrnz portalas nebeatsigaus?Ar issisklaidysim po marga svieta,ar bandysim toliau kovoti uz laisvo nemoderuojamo forumo ideja?O gal tik man nepavyksta prisijungti prie forumo.Demokratai ,atsiliepkitCha cha

Nekaltas kaip rimta chiaApakęs

o ash maniau, kad uzhsirepinsiu pirmu numeriu i panikuojanchiu gretasDrovus

Visu pirma nesupratau ko cia tas Piktas zenklas stovi - kas jau cia taip supykde?Nekaltas
Visu antra - temos pavadinimas visai neatspindi pacios esmes.
Trecia - jei cia kazkokis klubas - tai pries ji kuriant reiktu ispet moderus.
Ketvirta - kas man paaiskins, kas cia vyksta?Cha cha Neigerus nesuprantu Ne

P.S. O del paskutiniojo posto - yra laisvas, nemoderuojamas forumas Taip Blevyzgos vadinasi Nekaltas

As irgi sakau - pradzioj bent koki kvietkeli Gėlė eda.ditai reikejo nuskinti… Šypsena

Nejau manai, kad kvietkelio uztektu?Piktas Jei jau siulai, tai bent su naujausiu Bmw pavezint Juokiasi

eda.ditaGėlė nesuprantu ko taip susierzinai Nekaltas Negi neužteks visiems vietos? Negi kam nors trukdys tema, kurioje susirinkę laiks nuo lako galėsim aptarti ekstra atvejus… Nebūk tokia kategoriška ir nesvetinga… Mirkt
Teisingas, tikrai taip - Šaro forumėlis šiuo metu rimtai užlūžęs… Nustebęs Kiek žinau, dedamos visos pastangos, kad jį reanimuoti… tikėkimės pasiseks… Na o jei ne - reiks kažką galvoti… Manau bendrom jėgom rasim sprendimą Mirkt Bet dar lukterkim, gal ateis pats shrnz ir praneš mums džiugią naujieną, kad viskas OK Gerai

Na pradziai Gėlė
Potam Taurė
BMW jau po Gėlėir TaurėNekaltas

Ledi Gėlė, nejau atrodau susierzinusi?Cha cha tiesiog mano nuotaika siandien tokia - Cha cha - va tokia, todel ir klausiu zmogaus, ko jis toks susiraukes ir koks sios temos tikslas - jei jau kazkokis klubas - tai normalu pavadinima galetu uzkabintCha cha

Del celes, tai manau reikia ipareigoti Ni , per privatus suorganizuos gal…

As negeriu Ne, bet tema berods ne apie tai, o apie eksta situacijas Nekaltas

Teisingas Mirkt Nu va - jau viskas OK Gerai Forumėlis atgaivintas! Tūsas
shrnz, tu šaunuolis Žvaigždė
Moderatoriai, labai prašau netrinkite ir nerakinkite šitos temos… Palikite mums kambarėlį, kad galėtume vieni kitus surast ir pasitart, jei vėl atsitiktų kažkas nenumatyto LaimingasGėlė

As neketinu nieko trainiot, o sios temos rakint Ne. O jums atrodo, kad pavadinimas tikrai suprantamas? Ir tas piktas murzelis turi buti?Nekaltas

eda.dita Šypsena Piktas veidelis adresuotas ne klubui. Manau jis visiškai atitinka žodžiui “panika” Cha cha O panika dėl to, kad užlūžo forumas, kuriame mes susitikdavom… Na nebežinau kaip dar bepaaiškint… Nekaltas

Teisngas, ar tik nebūsiu per anksti apsidžiaugus… Nustebęs vėl nebesivarto… Nekaltas Na, bet jei startinis puslapis jau atsidarė, tikėkimės ledai jau pajudėjo… Laimingas

Teisingas,labas vakaras Cha cha Susiradai Apkabinimas

LediMirkt,man dar neveikia Nustebęs

LediGėlė, as juk ne mazas vaikas - suprantu, bet juk tema nesukurta vienam siam atvejuj. veliau galbut anas forumas neuzluz, o jus pasikalbet noresit, tai panika kaip ir nelabai tinkamas pavadinimas, todel siulau pamastyt apie tinkamesni - nors jums patiems spresti Taip, tiesiog draugiskas pasiulymas Mirkt

Piano Mirkt jo, kažko vėl užstrigo… Nustebęs
eda.dita, pavadinimą galima bus paredaguot pagal situaciją Laimingas

Edai Ditai.Nenoriu jokio klubo.Niekuomet jokio klubo nenorejau.Nebent Mirusiu poetu draugijos.Cha cha
Neblogai “pasistumejo” moderai Bangoje.Pries rasydamas turi "rozas"suderinti ,o dar ir kluba turi atidaryti.Va per tokias moderatores Banga ir nusirito iki dabartinio lygio…
Slava KPSS vienu zodziu Cha cha
Tu Eda Dita ,jei esi trylikos,tai ir moderuok 18+,kam Tau tempti nashta ne pagal isgales?
Na ,as cia ne i tema taip sakant pavariau.Tiesiog megstu protingas moteris,o ne issikalinejancias visokias.
LediGėlė,dar vis luzineja,bet smagu ,kad kazkas daroma.

O jis kada nors normaliai veikeNustebęs

Ledi Mirkt,jei jau forumelis buvo atsidares,tai anksčiau ar veliau sutvarkys Tūsas
Teisingas,daroma daroma Taip Šaras net tema IT paskelbe…