Paneles, sexas trise-ar tai negerai?

GeraiPaneles, sexas trise-ar tai negerai?Blogai

Paneles, ar noretumete kada isbandyti sexa trise, ir ar manot, kad tai egzotiskas nuotykis ar nesamone???

kartais kyla mintis apie grupinis sexa Kietas Kietas ir nieko nematau as cia blogo
bet kazkaip nugali pas amne blaivas protas ir… Drovus

ieskai kurios pasirasysCha cha

As su mielu noru priimciau dar viena ar netgi dvi mergickas i lova,prie savos vienosCha cha
Butu sex 4-eseCha cha dar geriau,net gal per geraiJuokiasi

Bet ne uz ka nesutikciau priimti i grupini dar viena bahuraNeVeee

Neisduok vyrisku paslapciu(juokauju)Cha chaCha chaCha chaCha chaCha cha

Visai idomu , kaip jau kazhkada sakiau , su drauge shnekant apie sexa tryse kylo mintis "kam Moteris yra duoti 2 papukai " Cha cha ???

grupinis yra jėga

kai kadaNekaltas

Trys paneles… gerai… per gerai niekada nebuna… Mane viena karta panele nustebino, kai ji ir jos drauges isgere… uhh… geri prisiminimai… o koks jausmas apima kai jas tris matai tave besidalinant ir bandant irodyti, kuri daugiau moka… LaimingasLaimingasLaimingas

Sako gyveni viena karta, tai su tinkamais zmonem ir tinkamoj vietoj reiktu isbandyti… Kodel gi ne???

Kazkaip ziuriu atsakineja daugumoj vaikinai nors klausimas skirtas merginom Mirkt Gal ir butu smalsu kada isbandyt FFM Mirkt Bet tam reiktu tinkamo vyruko ir tinkamos mergikes Laimingas
Nematau as cia nieko blogo… pvz jei sakykim porele nori ivairoves tai Gerai tik pirmyn Šypsena

Malonu gideti, kad taip galvoji, nes yra berysio, kai nori, bet taip ir niekada nesiryzti to padaryti.
Kai vaikino ieskosi, as visada busiu pasiruosesCha chaCha chaCha cha

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

PovilasInc-> atsiminsiu tavo pasiulyma jei ka… Mirkt

as uz Šypsena

Tai bent jau parodei ka moki ar atsijungi per daug prigeres? Juokiasi

As tai tik truputi buvau isgeres ir jos liko patenkintos, nes kita diena pakartojom, bet tik mano panele po antro karto pasake, kad jau uztenka, nes nenori manes su niekuo dalintis.

fainai Taip Laimingas

Būčiau panelė, jau būčiau išbandęs Juokiasi Liežuvis Juokiasi