Paneikit: moterys maista ruoshia dazniau, bet vyrai skaniau

Paneikit: moterys maista ruoshia dazniau, bet vyrai skaniau

Kodėl vyrai yra geriausi sunkus klausimas, bet iš merginų, kurias sutikau (o sutikau jų nemažai) tik pora mokėjo gaminti taip kaip aš, na gal truputį geriau, nes turėjo daugiau praktikos. Vienu žodžiu šiuolaikinės merginos ir virtuvė - du nesuderinami dalykaiTaip

nu tai kai ka nors prisvilina ar sugadina, visi sako, kad labai skanu skanu, kad pasijustu tikru vireju ir tai irodes jau nebesiartintu prie virtuvesCha cha

Todel, kad vyrai viska daro geriau Juokiasi

Manau moterim, kurios daznai sukiojasi tarp puodu, tai nusibosta. Del to kencia ir maisto kokybe. O vyras, ta darydamas retai, bet su noru, pagamina skaniau.

Teisinga nuomonė (tiksliau pirmasis sakinys).O dėl antrojo tai galima būtų pasiginčyti - jeigu maistas ruošiamas retai,tai jis gali būti viso labo tik nepabodusiu, bet neaišku ar jis bus toks pats skanus ,jei bus ruošiamas kasdien Nekaltas

O man visada skanu, kai pagamina mano vyras, net jei tai tik kiausiniene Cha cha Nes tai pagamino JIS o ne as. Zinoma, jei gamintu kasdien, tai taptu iprastu dalyku, ir galbut taip pat nukentetu maisto kokybe Mirkt

O kodel manot, kad moterys maista ruoshia dazhniau ?
Manau, kad tai nera visuotinas reiskinys. Kievienoje seimoje vis kitaip…

Tikrai nieks mokslinio tyrimo neatliko, kad patvirtintu ar paneigtu si teigini.
Kiekvienam savaip atrodo. As manau, jei ir Moteris, ir Vyras labai stengiasi, ideda daug Širdismeiles ruosdami maista, tai jis tikrai buna visada skanus.Niam niam

Mano vyras visiskai nemoka gaminti(nera reikalo,nes as gaminu).Bet jo draugas Kaledoms ruosia nuostabia kepta zasi,kimsta naminiais makaronais(kuriuos pats ir padaro),kepenelem,dziovintais vaisiais.Niam niamNiam niamNiam niam.Ir tai vienintelis kartas metuose,kai jis ruosia maista.Manau,kad teiginys"vyrai-geresni kulinarai"-mitas.Lygiai taip galima butu teigti,kad moterys-geresnes autosaltkalves.Cha cha

O mano nuomone vyrai geriau gamina tik todel, kad tai daro tie, kurie turi tam gyslele. Visi kiti stengiasi "nusiplaut", arba daro ish butinybes.
Moterys gamina nekreipdamos demesio i shia smulkmena… tai yra, daugiau ish reikalo, o ne del pashaukimo.

Caca_va Gerai pritariu tavo nuomonei 100%

Turbut sutinku. Sprendziant is savo patirties Juokiasi