Panasonic/Technics technika

Panasonic/Technics technika

Sveki, banginiai,

kokia jūsų nuomonė apie Panasonic/Technics techniką (TV, muz.centrus, namų kiną ir pan.). Man tai tikrai pats mylimiausias brand’as ir norėčiau perkant naują daiktą, pirkti tik Panasonic.

technika latviuCha cha

Bet Technics tai japonų Labas

Panasonic ir Technics yra to paties Matsushita Electric Industrial koncerno - tik pagal lygį Technics yra kur kas aukščiau. Bet apiejų brand’ų aparatai yra labai geri.

bent muzikiniams centrams tai priekaistu neturiu. Vienas geriausiu kainos kokybes santykiu. Panasonic TV neblogi, bet tiek technine puse (pagal iv. testus), tiek dizaino prasme nuolatiniam atsilikime (pagal mususose randamus modelius).

O kas tada iš mūsuose populiarių TV yra pirmaujantys? Negi LG? Tikrai niekada nesutikčiau, kad LG geriau už Panasonic… (aišku, lyginant panašaus pajėgumo modelius)

TV siulyciau rinkti is Pananosic’o arba Philips’o. O va dvd - Pioneer arba Sony, jei is pigesniu (iki 1000Lt). Pananosic’ai turi problemu su regionais, t.y. multiregioniniu padaromas tik ardant ir lituojant Ne
Jei is brangesniu - tada Philips 963, NAD arba Denon. Shitie jau ir vidutinio lygio CD grotuva gali pavaduoti.

O kaip dėl muzikos? Tarkim koks padoresnis centriukas (be daug mirksinčių lempučių) už 2-2,5k Lt

Technics yra tas pats Panasonic’as tiktai Hi-End’as

Žinau, dėl to gi ir parašiau Panasonic/Technics…

Už tiek gali pradėsi susirinkinėti "stalčius" su "stulpais" - centras ne tas lygis.

Jo, aš suprantu. Gal ne tą terminą panaudojau. Aš ir turėjau omeny sudėjimą iš dalių (ar pirkti jau sukomplektuotas) - juk Pan/Tech ir tokius gamina

Tik neisprotek! Nemetyk pinigu rinkdamas komplekta is Matsushita komponentu! Gal negirdejes kaip skamba normalus vidutinio lygio komplektas? Manau optimalus variantas renkantis nebrangu geros kokybes audio komplekta yra Yamaha (nu dar brangiausi Sony modeliai nieko). Jei vis tik imtum Technics, tai tik 1000 serijos (jei LT jais prekiauja)- bet jie gan brangus ir uz tiek jau geriau imt kitos firmos.

Kad technics yra Hi-END nenoreciau sutikti. Technics yra toks pats prastas kaip pioneer, sony ir visa kita. Is stiprintuvu geriausia butu rinktis is Harman/Kardon, Marantz, NAD ir panasaus lygio technikos. Taupantiems manau priimtinas variantas galetu buti Yamaha. Koloneles sakyciau reikia imti bent Jamo (kas istengia JBL, INfinity, Tanoy ir pan). Jokiu budu nepirk muzikinio centro, jie niekam tike (tas kas tinka viskam, netinka niekam Šypsena ). Telika geriausia butu philips pasirinkti. Tik reikia ziureti kad butu pagamintas ten kur jam priklauso Šypsena Na korejietiski samsungai gerai (bet tik ne europinio rinkimo).

Prieš 5 metus pirkau tokį tipo centrą iš gabaliubų - mažų stalčių, kaip sakai "sukomplektuotą", gerai groja, kaip cenras, bet už tokius pinigus tikrai galima rinktis rimtais gabalais, ir tikrai ne vien Technics - kaip minėjo yra ir Yamaha, ir Marantz, ir NAD.

OK, reik pamąstyt apie Yamaha. O Vilniuj kur nors yra geras jų pasirinkimas (ir aišku už man tinkamą kainą)?

P.S.: aš beje niekaip negaliu atsidžiaugti Technics ausinėmis (mokėjau nepilną šimtą litų) - nuostabios. Beje, netgi profesionalūs DJ išgyrė Nekaltas

Yra rimta parduotuvė "Acapella" netoli Aušros vartų, prie buvusios NASA kavinės, Jaunimo teatro, nepamenu to skersgatvio pavadinimo.
Dar pasižiūrėti gali Senukuose, Ukmergės g.

TV turiu sony jau beveik 10 metu, neitiketina vaizdo kokybe, ilgas laikotarpis neturejo jokios itakos, jeigu kada pirksiu tai tik tokios pacios firmos

Aš irgi turiu Sony TV (8 metų), tai tiesą sakant, daugiau Sony nebenoriu Ne