Panasonic GD35 vs. GD 90

Panasonic GD35 vs. GD 90

Patarkit ka geriau panai nupirkt dovanu is tu 2 telefonu,bet be jokiu NOKIA Šypsena ?

???

Man net keista kaip tu juos gali lygint. GD90 visiskai tuscias, berods tik MEMO turi ir viskas nu dar kad Li-ion akumas, bet ir tas jau bus senas ir gali kilt problemu.
O GD35 tai visiskai neblogas daikchiukas, navarotu zimiai daugiau + naujas modelis. Taigi ash sakau TIK GD35 Šypsena Sekmes

Patarciau GD92 ar tai GD95 super telefoniux, nors atorodo kaip zaislinis

super man rašė:

as tai imciau Gd90,senesnis,bet as skaitau geresnis

Gerai man ir labiau GD90 patinka,nors jis ir senesnis bet mazesnis ir navarotu man tai uztenka.

Atsargiai tuoj kate tavo vaivorykstukui uodega nukas Šypsena

Gerai

uz analiniu Ignoruoju Juokiasi

Alviskai, o tu už kokių pelekų šitas žuvis pagavai? Baisu

Vuo mlia… Daba tik isiziurejau Šypsenanu sorry tadu Šypsena

Zvejukas - nesinervok - cia ne margasis upetakas o vaivorykstukas - juos galima gaudyt - pasiskaityk taisykles Juokiasi

Qrvos jus brokushos , kokiu laiku upetakius gaudot Liūdnas :# krc no comment`s…

katinu siaip nelabai megstu, bet kai pamatau juos i zuvis tokiom akim ziurincius Apakęs pradedu jausti pagarba Cha cha

turiu talenta Cha cha

upetakis 800 gr,lydekute 1800 gr - gaila slieku nepasiemem ir pludziu Žliumbia Cha cha alia tu tai “gitaristas” konkretus Cha cha

Juokiasi Juokiasi gerai mes pribrokenjeriavom,a ne ??? Cha cha

Tai ten ta antra,tai lydeka su nukirsta burna Girtas Juokiasi Tai ten tie Arvydai kur zuvis augina ir uz babkes leidzia zvejoti ??? ar jus pazistat sarga Kietas Taip