Pamestinukas

Pamestinukas

Jau savaitė, kaip po Pilaitę bastosi šuo, iš vaizdo - airių seteris. Buvo galvojama, jog jis yra kažkieno, tik paleidžiamas rytais savaime palakstyt. Tačiau jo kūdumas leidžia tuom suabejoti. Šiandien neatlaikiau ir pasigavau jį. Jei yra ką nors žinančių apie pabėgusį airių patiną Pilaitėje ar kur nors aplink, atsiliepkit !!!Kol kas jis sėdi pas mane mašinoj, bo bijojau palikt namie du patinus Mirkt

Maladiec Gerai Mirkt

Nu wa Šypsena ir turi jau antrą šunį Gerai su kuo ir sveikinu Gėlė

kai sakant, typūn tibė na jėzyk Liežuvisnors iš kitos pusės, kodėl gi ne Nekaltas

Jei yra salygos laikymui, kodel nepasilikus Mirkt

O jis masinoje nesusals Apakęs Netureciau as savo “lapatausio” - tipo airiu seterio. Tai tikrai priglausciau. Apkabinimas (Pas mane irgi patinas) Tikekimes, kad seimininkai atsiras.

kartas nuo karto užkuriu motorą Mirkto šiaip tai ant saulės pastačiau, viduj tikrai šilta Geraibe to jis savaitę lauke prabuvo, manau dabar jaučiasi, kaip afrikoj Mirkt

sąlygos tai yra, tik kad su juom viusą laiką reikia kažkam būti. Paliktas vienas iš karto pradeda kaukti ir loti Baisu

Siaip tai musu name gyvena lygtai airiu seteris kudutis labai… cia toks kur Dikaya augina? … jei toks tai kaimynu tikrai labai labai kudutis… ji daznai ryte isveda pasilakstyti… gal pabego?

Nu tai bus jau nebe vienas. Juokiasi

tai tokių ten yra ir ne vienas. bet šito tai jau niekas gana ilgai nemaitino ir šiandien ryte jis buvo visas apšerkšnijęs, kaip senis šaltis. ryškiai nakvojo ne šiltoj patalpoj. Jei kas nors teirausis - jis pas mane MirktTelefonas - profilyje Mirkt

keista, bet Zoro kompanija jam nei kiek nepadeda. Kaukia vis tiek.

jeigu ką, skambykit. varau pas vetą. Labas

Gal jis su dokais Nekaltas tatoo nera nepastebejai Nekaltas?

bet masina nors ir ant saules vistiek kaladilnikas Apakęsbegiodamas tai vis tiek judejo Nekaltas, o daba ???Bet tu maladez Tūsas

Geras tas Petras… Taip Jau tuoj veislyną steigs, greitai šunų viešbutį atidarys Nekaltas Daugiau tokių moderių Girtas ir nelix valkataujančių šunelių Laimingas

koks tu geras Laimingas Drovus

hepi endas. pamestinukas turi naujus mylinčius šeimininkus. Labas

Koks operatyvumas Tūsas