Pamastymai ekonimikos tema

Pamastymai ekonimikos tema

lyginant su baltarusija ir ukaina Lietuvoje ekonomika puiki!Tūsas

Didziuosiuose miestose gal ir jauciasi pagerejimas,o mazesniuose tai tik blogin,ir kol kas jokiu perspektivu nenusimato net ir darba turint.
Taip kad tikrai nezinau kas tas pagerejimas.

Man gereja Taip. Nors jei gyvenciau ne Vilniuj, o kitam Lietuvos miestelyje/kaimelyje, gal taip ir neatrodytu.

Kol kas sunku pajausti gerejima ant savo kailio, nes kai grizti legaliai padirbejes uzsienyje, ir padirbi cia, tai pamatai kad dar LT toli s.u.d.a.i.s. plaukt kol pasieksime bent panasu lygi. Taciau kazkokia viltis yra…

Siuo metu studijuoju Vokietijoje. Tai ten kaip ir visoje europoje ekonomine situacia blogeja. Zmones vis dazniau skundziasi politikais, mokesciais … (pastebiu "lietuviska" skundimosi phenomena) Musu ekonomika tikrai auga ir dar augs, kol susilyginsime su europos lygiu, na o daugiau priklausys nuo europos sajungos politikos ir pasaulio ekonomikos.

Pagal visus rodiklius tai Lietuvos ekonomine padetis tikrai gereja, taciau mes todar nejuntame. O apie kaima - oi ten baisi situacija, man pakanka vien prisiminti kai pas maciute nuvaziuoju! Bet tikekimes kad musu kaiams pasikeis, na bent kada nors…

SVeiki,

iskilo man toks keblus klausimas.Siuo metu esu uzsienyje, kai susipazzystu su uzsienieciais ir pradedam kalbeti apie Lietuva ,jie vis klausia kaip ten pas jus su ekonomika?As asmeniskai nieko gero apie tai negaliu pasakyti ,kadangi jokio pagerejimo nejauciu ir dideliu galimybiu susirasti darba(net ir su aukstosiois diplomu,kuri greit gausiu) is kurio galetum NORMALIAI gyventi nematau.Kai kurie mano draugai lietuviai tikina ,kad viskas tik gereja ,istosim i ES bus dar geriau(Bet ar is kart?).Gal but ziurint oficialia statistika tai tiesa, bet kaip yra su eiliniais vidutiniais lietuviais?Ar jus jauciaste ekonomikos kilima Lietuvoje?

Istikruju galima daug pasakuti ir blogo, ir geroŠypsena
Seip neturiu tiek laiko, tai patarsiu tik viena - uzsienieciams sakyk: viskas puikiai, ekonomika klesti, kad gyventi saugu (niekas nebambarduoja)Šypsena ir tt. Nors taip po viena prittrauksim investiciju i maza LietuveleCha chaCha chaCha cha
PS. Istikruju yra toks faktas, kad zmones apie usienio sali daugiausiai suzino is turistu, seip is buvusiu pylieciu, o ne is reklamos ar ziniu.

Kaip tu gali pajusti pagerejima jai gyveni uzsienyje? Man pvz cia gerai ir matau perspektyvas ir darba sau, daugumai mano draugu irgi. Svarbiausiai reikia turet biski smegenu…
Žvaigždė

paishant grazius paveiksliukus apie musu tevyne gali pakishti vat sitoki isplatinta press releasa http://www.lb.lt/news/pg.dll?f=1&did=462&lng=LT

Šypsena

"the Economist" prognozuoja Lietuvai lyderes vaidmeni regione Šypsena
Žvaigždė

Jo…Tikrai pakilimas! Tik nezinau kur?!

yra tokia patarle:apetitas auga bevalgant.su ja noriu pabrezti,kad kaip gerai lietuviui bebutu,jis vistiek verks,kad jam blogai,bet paziurekime kokie pilni barai savaitgaliais,klubai irgi ne ka tustesni,kamsciai miestuose tik dideja(masinu daugeja),tai is kur tie pinigai???aisku,kai palieciamas kaimas-tas negalioja,nes ten tikrai sunku.todel manau istoje i es ukininkams nepabloginsim padeties,vistiek kazka gauti jie irgi turetu,gal valdzia visko i savo kisene nesusikis…beda yra tame,kad izvelgiu tendencija atsirandanciai prarajai tarp turtingesniu ir vargsu,mazeja vidutinioku(rusija).

Man gereja