Pamastymai apie 3200
Na ka galvoju paimt su tele2 sutartim.tik man jos dizainas
tai sakau jeigu iskart prakalciau galeciau koki kita pasiimt?
uz kiek galeciau prakalt?o gal yra prekeiviu kur pakeicia?tarkim jeigu brangesnis bishkuti tai damoki ir tt? ir koki apsimoketu imt?apsisprest visiskai negaliu.galvoju gal 3650 poto 7250( i ),o gal net n-gage =]].poreikiai butu kalbejimas,sms ir aisq pazaist neatsisakyciau
labai jau mazi reikalawimai…
pasimk 3310 galesi snake lost, ir sms lengvai rasosi ir sukalbejimo ner problemu perfect phone 4u
na ash rimtai klausiu
ar yra tox kur keicia telefonus?
7250( i ) blogas pasirinkimas butu
Nu nebent tu pasiemes ta noske iskarta prakaltum,nes man jinai visiska slykstyne
Yra pilnai tu makleriu skelbimuose paeskok, as tai i 7250i nekeisciau
imk 3650 tikrai nenusivilsi ir nepasigailesi visgi lankstus telefonas…
O kas visu pirma sake kad atsirastu zmogus,kuris noretu iskeist i 7250i?
as atsiradau… keisim i 6310i
na man dizainas patinka 7250 .ko nepasakyciau apie 3200.
Ka tau taip ims ir nupirks??? as bandziau m55 parduot. velniop ir prasikankinau.
Apipiso man T2 abonentai uz 10 centu premijos.
Susitari ir neateina…
turiu nokia 3200.
na dizainas gal bishki ir…(cia skonio reikalas),bet esu ja visiskai patenkinta-daugyve reikalingu funkciju-radijas,integruotas fotikas,diktofonas,zibintuvelis,ir kitos privalomos funkcijos,kaip mms,aisku sms,patogi adresu knyga ir pan.beto maniau su ja rasy bus kazkas neimanomo,bet rasosi tikrai patogiai
ash turejau omeni su priemoka
as irgi ne per seniausiai isigijau 3200. Tikrai geras dalykelis. Pirmas 2 dienas sms rasyti buvo sunku, dabar tai jau tas pats kaip ir su paprasta klaviatura.
Manau 3200 tuoj taps labai populiarus. kaip kazkada buvo su 3310
reikes gal koki kluba padaryti?saip telefonas fanas nerialiai,o prie klavos priprast galima laisvai per kokia savaite
As tai nokia 3200 turiu jau beweik 4.5 menesio. Pasakysiu, kad wisai neblogas daiktas. Jaunimo telefas. Dizainas irgi atrode keistas, bet pripratau. Dabar wysks normalei.
Nu man irgi jin traukia savo funkcijomis, gal kas zino kiek batarke realiai laiko? ir kur butu galima paziureti jos foto kokybe?
Geras telefonas vakar nusipirkau ir prie klavos jau pripratau