PAMAJACINK PERSKAMBINSIU!

PAMAJACINK PERSKAMBINSIU!

Telefono numeris 861253277
Pas many demo korta !!!

Exiuos: matai kai ash pamajakinsiu, tada man ramybes neduos, o kam man to reikia?? Shiaip zhinau geresni buda kaip atkershyti majakintojui… Galima sakyti yra veikiantis sms bomberis, tixliau ji galima labai nesunkiai pasidaryti, tik reikia kai ka zhinoti ir tureti shiek tiek kantrybes… Na aisq ir noro Liežuvis

Jei kiekvienas tai zhinos tai ramybes nebus… Nereikia kiekvienam zhinoti apie sms bomberi… Liežuvis jei labai reikai i privata…

Infernal rašė:

Siaip jeigu mes kalbam apie ta pati bomberi, kur tipo per emaila, tai jis jau senokai neveikia Liežuvis Bet seniau tai zjb buvo, atsimenu vienam tokiam debileliui kazkur 2000SMS pavarem Kietas

Ne tas… Ash gi sakiau reikia daug krushtis, kad pasidarytum bomberi, reikia gera pusvalandzhiuka pasedeti prie PC…

walio rašė:

Infernal rašė:

Siaip jeigu mes kalbam apie ta pati bomberi, kur tipo per emaila, tai jis jau senokai neveikia Liežuvis Bet seniau tai zjb buvo, atsimenu vienam tokiam debileliui kazkur 2000SMS pavarem Kietas

Ne tas… Ash gi sakiau reikia daug krushtis, kad pasidarytum bomberi, reikia gera pusvalandzhiuka pasedeti prie PC…

Cha cha man ydomu is kur gausi free serva smsŠypsena ot isdurineja zmones…

defrag rašė:

walio rašė:

Infernal rašė:

Cha cha man ydomu is kur gausi free serva smsŠypsena ot isdurineja zmones…

b_i_b_y tu senas niex nieko neishdurineja, jei netiki paklausk tu kurie chia prashe kad atsiuschiau jiems kaip tai padaryti, ash va katik jiems laishkus nusiunchiau su paaishkinimu, b_l_e_t nezhinai kaip daroma tai patyletum, o chia dar p_i_z_d_y_t kazhka idiotas… Zhinantis mat viska atsirado… Visazhinis gi… Liežuvis

2 wallio

nu nu atsiuk ta aprasyma… pracekinsiu ir as… jauciu dirba meilo principu… [email protected]