palikti ar ne?

palikti ar ne?

manau, kad be reikalo neisejai…

Nesamone. Kam tie psichologai padejo? nebent filmuose. Kol patys neissiaiskins tarpusavyje santyiu, tai joks ten psichologas nebepades.

padarykit atostogas vienas kitam…kuri laika atsiskirkite, jei ir po to niekas nepasikeis, nedelsk Mirkt matyt jau niekas ir nepasikeis…

manau kad tikrai nieko gero nebebus… kol gali kurk savo gyvenima …
as pradziai taip irgi galva sukau… p dabar dziaugiuosiu, ir nera cia ko tempti… dumu buna … bet ne tokiu - kai daznai galvoji kad geriau butu atskirai… o pripratimas toks dalykas… paskaudes sirdele kazkiek laiko ir psio… matysi vel kad gyvenimas grazus Mirkt
Sekmes

tik eik greiciau! jei jau vyksta pasistumdymai ir galvoji apie isejima, begte bek.

[quote]Sauluzhe rašė:
išvažiuokit pailsėt kur šilta tik dviese…
[/quote]

Atostogaut kartu tikrai neatsakymas. Ne Juk visi kitaip elgiais, kai nera kasdieniniu rupesciu, darbu, seimos nariu, draugu, t.t. Reikia issipresti su viskuo Taip

[quote]taip_taip rašė:
tik eik greiciau! jei jau vyksta pasistumdymai ir galvoji apie isejima, begte bek.
[/quote]

300% sutinku su taip_taip Gėlė Žvaigždė Žvaigždė Taip Taip

300% sutinku su taip_taip Gėlė Žvaigždė Žvaigždė Taip Taip

[/quote]

ji nelabai gali, nes neturi darbo ir pinigu (kita tema buvo)
lengva taip patarineti Nekaltas

ji nelabai gali, nes neturi darbo ir pinigu (kita tema buvo)
lengva taip patarineti Nekaltas

[/quote]

darbas ir pinigai, tai nera problema… jei tik tai tiek mane sulaikytu, tai butu dzin… bjauru pripazinti , kad ir man nepasiseke, kita vertus turbut tikiuosi vis dar kad kazkas pasikeis.

As vakar paklausiau Vyras kodel vyrai taip kardinaliai pasikeicia po vedybu - tai jis pasake, kad Vyras kaip ir masina - pries parduodant ja reikia isblizginti… Vat tep. Nekaltas

det pala pala, kodel nepasiseke Apakęs esi gyva sveika, mokaisi. O kad ne tas zmogus salia, tai nera nesekme Taip

p.s. man isejus, pradzioj sirdi gele, vis sioks toks prisirisimas buvo, bet dabar Gerai super gerai. Nei vienos minutes nesigailejau Taip

daznai keiciasi abu… tiksliau parodo tikruosius savo veidus. Ir visa tai todel, kad bedraugaujant buvo stengiamasi pasirodyt is gerosios puses, slepiant trukumus. Ishsilaiko tos seimos, kuriu santykiai nuo pat pradziu buvo nuosirdus.

Neodime, bet tu pati pagalvok: 18-23 metu amziaus zmones gal dar vaidina vieni pries kitus, bet negi ir veliau vyksta vaidinimas - ta prasme - tarp vyresniu. Netikiu. Tiesa pasakius as nematau prasmes vaidinti. Kodel tada vaidina vyrai?

Kaip bebutu keista, as kai isejau gyvent atskirai (pragyvenom puse metu atskirai), irgi nesigailejau nei vienos minutes; po to dar kelis men. buvau kaip nesava, kai mane vis tik prikalbino grizti namo ir pabandyti is naujo; o po to kazkas cinktelejo i galva, ir dabar jau puse metu dziaugiuosi kiekviena diena, praleista su juo Myliu Keistas tas gyvenimas vis del to…. O buvau 105 proc. tikra, kad su juo kartu jau nebebusiu….

Tai vis tik jis nusipirkto ta gitara!!!

gal jie ir nevaidina, tiesiog gerai apie save mano. Jie isivaizduoja save esant tokius, kokius jie noretu save matyti ir pristato save taip aplinkiniams, kitaip tariant mano isivaizduojamasis "as". Viskas paasikeja tada kai susiduriama su tam tikra konkrecia situacija, kada zmogus atsiskeleidzia ir kitas pamato ji toki, koks jis yra is tikruju. Taigi cia tokia netycine apgavyste. Manau, kad amzius to neitakoja… tai tiesiog patirtis.

As kazkaip nemanau, kad Vyras blogas savybes galima pamatyti tik ju tokiuose pasirinkimuose kaip su gitara. Jie kaip geles skleidziasi kiekviena diena… Mirkt O jei tik tam tikruose pasirinkimuose nesutampa jusu nuomone, tai nera jau taip blogai. Mirkt

Nu nereikia varyt vien ant vyru Cha cha Merginos irgi “nemato” ne ten numestu drabuziu, neplautu indu ar negirdi pasakyto “juokais” kokio zodzio. Nes draugyste tai nereiskia kartu praleistu vakaru, rytu ir t.t. Kai uzsisuka kasdienybes karusele, kuri yra visai naturali, tada tiek Vyras tiek Moteris pradeda prisiminti kas buvo. “Och, pasikeite, nebe toks(tokia)…” aisku kad nebe toks, jei pries negyvenot kartu Šypsena Ir jei tie dusavimai paima virsu pries sveika prota, santuokos neliks Nekaltas
Juk reikia visko mokytis is naujo - kartu.

o ka daryti tokiu atveju, jeigu vienas nori mokytis, o kitas ne? Jeigu vienas nori eiti kartu, o kitas eina taip kaip jis nori ir kita nori traukti paskui save?