Paliko mane mergina....

Paliko mane mergina…

Nu tei wa… dabar pasaulis jau nebetoks sviesus… sake tu esi laabai fainas bahuriukas bet mes galime buti tik draugais… o draugavom 2men.
gal ka nors parasysit kaip ja susigrazint…? ŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

uzjauciu

AR ZINAI PRIEZASTI DEL KO TAVE PALIKO? JEIGU TAIP TAI STENKIS KAD TAIP NEPASIKARTOTU TIK NESNAUSK PIRMYN!Gerai

aciu Liūdnas

nezinau Liūdnas

Kadangi mane paskutinį kartą mergina paliko 6-oje, berods, klasėje Juokiasi, taip kad nelabai žinau ką tu išgyveni.
Alia visvien - stiprybės, laikykis Taip

seip buvo viskas fainai…bet vakar buvo tusofke ir siandien kazkaip pasake tai… net nezinau ka daryt blemba

nu nežinau nežinau… gal tu paprasčiausiai jai atsibodai? Juk taip būna Pavargęs
paliko tai paliko, ką bepadarysi, jei paliko, tai reiškias nebenorėjo su tavim draugauti Taip

Mjau… Žvaigždė

[quote] p.s. tokioms temoms yra skirti dienoraščiai
[/quote]

BučkisGėlė neliudek Apkabinimas

bet jei nzn priezasties kodel taip atsitiko taj mars aiskintis!hmz…NekaltasNekaltasidomi panele…tu su ja pasnekek graziai,paklausk kodel ir ka tau reikia padaryt kad jus vel butumet kartuMirkt

laikysiu spygas uz jusMirktApkabinimas
sekmesLabas

asiu asiu tau…pasistengsiu
Apkabinimas

dziaukis, kad po 2men, o ne po 2 metu draugystes paliko Cha cha

uzjauciuApkabinimas bet tada reiskias geresni suradoNekaltas

galvuoji?Nekaltas gali but

…ar po 2-iejų dešimtmečių Juokiasi

Bet *****iausia yra tas,kad mes gyvenam vienam rajone,ir beveik kiekviena savaite susitinkam.vet todel ir noriu ja susigrazint ir ne tik del to.Drovus

mano pazeestamu porele issiskyre po 2ju metu draugystes…

• viskas praeis…
    ir svarbu issiaiskint del ko paliko…

butent… stenkis ir ieskok Angelas

neliudeki viskas susitvarkys TaipApkabinimas

bus tu merginu ne karo metas Cha cha jei tu nieko bloga nepadarej kad paliktu tai pati durna… rasi geresne! tikek savim!
sekems ieskojimuose! Alus