Pakvaishe del biliardo

Pakvaishe del biliardo

kas vakar veizejo shi filma Snobo kine? man tai jis labai patiko, labai fainas siuzetas. primena Loshejus su Matt Damon.

mhhh wisaj geras filmux…gana smagiai paziurejau

pats dar norechiau pridurti, kad kone apie kiekviena shio filmo detale galima butu kalbeti ir kalbetiŠypsena

he. fainas Šypsena
gerai veikia herojaus "dzaukai"Cha cha taip norisi sakyti "Ne,nesilazink" o cia tox ats,kaip pvz "batai-is dezes"Juokiasi bet ir apskritai neblogas filmas

Nu jo tikrai neblogas filmukas…
Bent jau vienas is tu, kuriuos paziurejusi nesijauti veltui prasedejusi pora valanduCha chaCha cha

Puikus filmas.Noreciau moket taip zaisti kaip ir jie,deja, man iki tu loseju dar labai labai toliNeO gal kas mokat tokiu bajeriu kaip filme?Cha cha

Gaila, bet nemaciau… Liūdnas

Žvaigždė

Na man irgi jis patiko, galvojau bus neidomus, bet …

na man jis visai patiko, bet is esmes ziurejau del to aktoriaus kur advokata vaidino Šypsena labai jau stiliovas tas ciuvas

Patiko, geras filmasTaip

Filmas Gerai

Nieko nepraradai Šypsena

labai gailiuosi, kad nemaciau, nes kone visi kalbejo apie si filmaŠypsena
maciau viena faina smugi viena ranka, kai kazkas nepralose savo merso su "navarotais"Šypsena

Ch. Walken? berodz sitas… mhhh siaip jis berodz blogiecius dazniausiai waidina Cha cha

eik jau! negi nepatiko?

Nu kaip čia pasakius. Toks madingai susuktas filmas, ir daugiau nieko, viena kartą pažiūrėti galima. Nesuprantu kaip Ch. Walken pasirašė filmuotis Šypsena Tas mane labiausiai nustebino Cha cha Filme visi labai krooti, stengiasi pasakyti kuo daugiau frazių, kurios taptų aforizmais ar nuskambėtų kietai-pritrenkiančiai-dviprasmiškai-sąmojingai. Ir viskas 100% atrodo netikrai.

Šiap filmelis Gerai, jau 3 kartą žiūrėjau, atsipalaidavimui. O dėl lošimo, tai rodo šaratus tik kala su atsivedimais, o kad visi šaratai vos ne lūzoj stovi, tai visiem px Cha cha

nu jo. permusti kamuoli per virsu nera sunku kai jie dare, tik reikia stengtis ne per giliai kabint o tai suplesysi medziaga. o shiaip tai visi rutuliai ten buvo pastatyti beveik paciose skylese, nors niekas apie tai ir neshneka…
bet filmas geras Šypsena

del shito ash ir nesiginchiju - manau kad tu teisus, ten tikrai kazko truksta, bet visvien - siuzetas tai tikrai geras