Pakuriau ftp serva, gal paziuresit ar jis veikia ?

Pakuriau ftp serva, gal paziuresit ar jis veikia ?

ftp://81.7.125.157 parasykit ar veikia is kitu tinklu ar ne, thanks Šypsena

veikia Cha cha

Veikia neblogai
Is kur gavai pastovu IP

zjb kad veikia, as be pastovaus ip sedziu bet siaip tas IP neluzta 1-3 sav nes gera dsl serva pasidares Šypsena

iskart pasakau tiems kas filmus bando siust mano uploadas max 128 kbit Liūdna lauksit savaite Šypsena

As buvau pasidares FTP per dns2go.com bet veike poilgiai o tolaiu apmokestino.
Kokia programa naudoji FTP servui?

serv-u 4 versija

Veikia Mirkt Metu dabar tau keleta lietuvishku muzonu Šypsena Vistiek darbe geras inetas tai negaila Mirkt

walio aciu jau matau kad imetineji Šypsena jei dar ka gero turi tai dar ka imesk Šypsena

su tokiu greiciu ir numirt galima…

Nori makejevo imesiu? Šypsena Shiaip tai darbe nieko gero mp3 nera, vo namie tai kitas reikalas… o chia tai visus 39 kompus tingiu zhiureti kas ka turi… Šypsena Nu imesiu dar ka nors pala… gal atb albuma imesti? Šypsena

atb tai jei tas naujas tai imesk Šypsena o siaip pas mane ir muzono yra 26 gb Šypsena aik i music\mmmm\ ir cia bus daugiau Šypsena

ATB - Dedicated - taip vadinasi albumas Mirkt Imesiu jei nori Šypsena Muzono tai px, nereikia, ash turiu… Namie 15 cd mp3, ir dar harde dafiga, bet jau nebe mp3 o mp3PRO, taupau vieta Cha cha

tai gerai jei negaila imesk ta ATB Šypsena o as ir su mp3PRO kazkada zaidziau, bet problema kai i cd razai is mp3PRO netokia vistiek kokybe gera atkuria Šypsena

visus apache, mysql, php sharinimus galetum ir nuimt,
ir puslapis neblogas http://81.7.125.157/ Šypsena

ammm… matai man reikia tuos failus is kitos vietos pasiekt Šypsena px man lai buna jie, vistiek nieko labai vertingo neras Šypsena

tai bent sukurk useri su paswordu kuris turi priejima prie tu direktoriju

tai kad as dar zalias ant MySQL Šypsena

ir puslapis tavo labai geras dabar va pavaiksciojau visokio lenteliu useriu prikuriau tau Mirkt