Pakeliui i gamta ")
keturakis vieni graziausiu merkedes
Pakeliui i gamta bevaziuojant,darem fotosesijas (ab dalyvis) su shita
tik foto shikna visishka
reikejo pasukt ratuka nuo auto ant m rezimo ir ten paderint islaikyma
tu jam gimtadieniui padovanok zinai kur svedijoj dedasi tokias priesrukines kaip ant dzipu, bet ten ant visu lengvuju, da daugiau sviesos skleis jo masina, juk sviesa-tai meile ir siluma!
as tai nesuprantu tu, kurie isijungia normaliom oro salygom priesrukines sviesas… o dar geriausia kai i priesrukines sudeda xenonus
gražiausi MB yra tikrai ne šitie
graziau auto atrodo kai halogenai ijungti
na del halogenu isijungimo asmeninis reikalas,tikrai neakina jie,o del xsenonu haluose tai pritariu,visishkas briedas
taigi “geriau” atrodai visuomenej… issiskiri kazkuom isijunges tuos halogenus… pacuku ismislas… ir tiek…
nenusisnekekit del tu priesrukiniu… as kai sutemsta irgi megstu juos isijungti, nes duobes tikrai geriau matomos tampa
tai su ilgom ir geriau nakti matos…
as visada su ruko zibintais vazineju. man graziau
Tai ir graziau ir matomumas daug geresnis, sonai apsisviecia, kazkada buvo pareja xenonine lempute, tai savaite be halogenu vazinejau, tai kai priprates su jais buvau vazinet, labai matomumas sumazejo, o dedasi ne vien pacukai, esu ne vienoje prabangioje naujoje masinoje mates, levai atrodo, kai artimuosiose xenonai, o priesrukuose paprastos, tada tikrai leva
kas per tuštybė priešrūkines jungtis? gėda a.b. tau gražu, nors tu to nematai beveik. krč durniau nieko nesuglavosi kaip įsijungti priešrūkinius kad būtų gražų. px kad kitus akina. kur policija žiūri? ir baikit rūko žibintus vadint halogenais, juokinga.
taxi buvo taxi ir liks… nors jau kaip taxi persenas