Pakalbekim rimtai
Nu jop top top…na kiek gi galima -apie sperma,apie kiek kartu,apie kokiu laiku…nu vsio einu i kita foruma…
Na, neik… Mes pasitaisysime, kvailų klausimų nebeuždavinėsime…
na kur gi tu eisi? Negalima taip imti ir palikti šeimos
JEI RIMTAI TAI NUO KO PRADETI?
Oi,bardzo prose…na pvz.: O kaip pas Jus siemet uzderejo pomidorai?
pomidorai pomidorais, bet kiek kartu per diena jus norite myletis cia dar vienas rimtas pokalbis nusimato
tai labas rytas mano brangus seimieciai tik dabar nuo akiu dingo tinimas po vakarykscio barsukisko miego, daba galiu ir pakudakinti su jumi, juolab, kad siandien labai kudakine nuotaika
tai apie ka mes?..aa, apie pomidoru derliu
na, neblogas neblogas, bet sirdis krauju pasruva, kai pries akis obelys, bet ne vieno obuoliuko
[quote]
alyva raše:
pomidorai pomidorais, bet kiek kartu per diena jus norite myletis
Hi,alyvok,
myletis…mhm…na tikrai nesigiriu…na beveik visada…na cia tikriausiai tos amziaus zirkles…manau praeis
cia dar vienas rimtas pokalbis nusimato
tai labas rytas mano brangus seimieciai…aa, apie pomidoru derliu
na, neblogas neblogas, bet sirdis krauju pasruva, kai pries akis obelys, bet ne vieno obuoliuko
O del obuoliuku…na ka…as du pastoviai nesiojuosi(nors neispruse zmones juos kitaip vadina)…a siaip tai minimoj ,maksimoj ir taupoj nors vezimu vezk…
Ai, na ka as cia,visi gi ne pirstu daryti…
Mamos augintus pomidorus slamciam pilnom burnom… Kazkaip savaitgaliui spejo prinokti… Nors kai mano maze sedi pas mama, tai sake buvo kelios dienos, kai jautesi pomidoru stygiu - viska nuvalge mano vaikelis…
O del obuoliu man sirdies neskauda. Man sirdi skauda del kriausiu. Tik viena karta gyvenime esu atsivalgiusi kriausemis. Labai megstu lietuviskas, dideles, minkstas saldzias… Bet tevai nevertina mano tokio skonio, neaugina… GAlvoju, gal persikelus i nauja buta reikes kieme pasisodinti? Nuo gatves namas uzstos, svino gal nebus. Bet kas nuo mazuju vagisiu uzstos?
Obuoliai, kriauses, pomidorai, visko po truputi, uztex Bet va kas man riesutus kompensuos? nuvalge bjaurybes kaimynu vaikai visa mano riesutmedi
Ech, kad man dabar kas nors lazda paskolintu…
Bet zinok,kai tos kriauses pradeda kristi, kiek aplinkui sirsiu prisirenka ir gali ikasti i liezuvi kokia nepastebeta
O mano mamos pamidorus tai siemet kazkas uzpuole…
dingęs, ar jau pastebėjai, kaip rimtai
visi puolė kalbėt
Jokių namiokų, parnagrafijos ir dviprasmybių
tik obuoliukai, kriaušytės ir kiti vitaminai
Eik eik, negasdink manes paie sirses, negadink megiamiausio vaisiaus ivaizdzio…
Hi, mano mieliausias Dingusiausiastai sakai du obuoliukus visada prie saves turi
tai nesykstek, pasidalink tais rojaus obuoliukais
ar gailini…
o aš šiemet tikrai atsivalgysiu kriaušių - nemažai pas vyro tėvus užderėjo. Tik paskui su pilvu gali problemų būti
Kriausininkai, tai gal pakvietumet vargse kriausiu megeja i svecius? Negrazu taip imti ir erzinti… Per pietu pertrauka eisiu ieskoti vaisiu pardaveju, gal ir rasiu savo delikateso. Teks vyrui vienam pietauti…
Ech,Dingęs,Tavy i grabo lenta nepakeis… Tai,sakai,kultūringai pašnekėjai,ania?
O i Alyva tą ariją traukia…
Ai,apsigalvojau,nepaliksiu as jusu…nes jus kaip…na kaip gi cia?
aaaa karta su Jumis pabuves negali sustot…arba spraitas ne zuvims…
arba kaip tam anekdote,kur motina per kara savo sunui lakunui rase:tu suneli skraidyk neaukstai ir ne greitai…ai,
Visur gerai,o namie-geriausia…
…normaliai atrodo