pakalbame apie plauku tema: barzda, barzdele, usai, bakai, ilgi plaukai ir trumpi plaukai.
Kas as galiu pasakyti apie barzda? barzda ne vyriskumo, o tinginystes simbolis va alaus bokalas tai vyriskumo simbolis
aisq
velniukste raše:
leoKING raše:
velniukste raše:
… Savo kaimyna tol grizinu,kol nusiskuta galva plikai,nes tuomet jis man labai grazusaisq
Kas cia tau aishq?As gi sakau,kad man mano kaimynas graziau atrodo plikas,o ne visi "po britva".
oHo kaip pikai
man tai ziauriai nepatinka kai yra plaukuota krutine vyru… tiesiog negaliu pakest… ir dar barzdotu ir uzuotu nemegstu… man turi but svelnu, o ne besibadantis
leoKING raše:
velniukste raše:
leoKING raše:
velniukste raše:
… Savo kaimyna tol grizinu,kol nusiskuta galva plikai,nes tuomet jis man labai grazusaisq
Kas cia tau aishq?As gi sakau,kad man mano kaimynas graziau atrodo plikas,o ne visi "po britva".
oHo kaip pikai
leo,visai nepiktai
geras komplimentas Opeliui
As ir kalbejau apie 150 ag varianta
pilna tokiu lipduku pas vokiecius ypac
cia naujo stiliaus tuningas
nu noreciau paziureti kaip opelis 1.6 pagaidintu crx’a 1.6…vyrai jus ziurekit masinu kubatura pries lygindami!!!o tai stato 1.6 su 2.0 ir tai crxsas padetu i vieta…japonai valdo
o tu zinai, kad is gsi varijantu tik vienas buvo dohc’a tai 2,0 16V 150AG, o visi like 1,8 115AG; 2,0 115AG ir 2,0 129AG ne dohc’ai
tai ka tu gsi ir paprasta doch lygini, tai bent jau su vtec, tada tai neasku ar jau labai gaidintu
vargzai opeliai
vaje
bet in real GSI gaidina CRX’a
pagaidino opeli