Pakaitinimo žvakių klaida
Opel Vectra, 1999m, 2l DTI, 74kw. Buvo važinėta, viskas gerai, pastovėjo kelias dienas (garaže, sausai), bandoma kurti ir net “negriebia”, bandyta užtraukti – nieko, jungtas kompiuteris – parodė, kad problema pakaitinimo žvakėse. Tai va, toks klausimas, ar gali dėl neveikiančių pakaitinimo žvakių neužsikurti ? trukdo tam auto kompiuteris?
kad tokiu oru, tu zvakiu ir nekaitina opelis…
vakumo vamzdelius pasikeisk
VIN’as----> Vakumo vamzdelius? (kokius?) būdavo, kad anskčiau pastovėjus ilgiau subėgdavo kūras atgal, tai pastatytas toks elementarus vožtuvas, ir pravažinėta puse metų, ir viskas gerai buvo. Vožtuvas patikrintas, ar neužsikimšęs, viskas tvarkoje, su juo.
performance----> na taip, aš ir manau, kad tikrai nekaitina, bet gal “ale” neveikia pakaitinimo žvakės, tai kompiuteris blokuoja kūrimą.
is stumimo turetu uzsikurt vistiek… ne pakaitinimo zvakese esme…
nebent kompas blokuoja, bet ir tai mazai tiketina. prie tokiu temperaturu variklis turi kurtis be zvakiu, o uzsikurus tada gali jugntis zvakes dirbant varikliui(be jokiu ispejamuju lempuciu skydelyje), del visu ekologiju, kad geriau ir efektyviau butu sudeginamas kuras. pas mane siandien ryte gerai sekundei tiktai indikacija uzsidege, kad zvakes silde. Nors jau senokai nuo atsilusiu oru nemaciau pakaitinimo zvakiu lemputes.
o šiai kuro yra ? gal kol stovejo buvo nupirpintas
kuras nenusesta? jei geras variklis ir be zvakiu prie minuso turi kurtis.
pabandyk bekuro filtro kurti ten tie įkišami sujungimai man labai nenadiožni. Dėl jų aš ir kelis kartus buvau patekęs į keblia padėtį. o pastovėjo vos valandą. Aplenkiau kuro filtrą iškart užgriebė. O kompas dėl žvakių nieko neblokuoja. Ir pas mane prie -1 jau nebešildo.