paJamiAu ;)

paJamiAu :wink:

dešiniabarankė Kietas

beprotis Cha cha Gerai kelinta jau mašina ?

bent jau nuotrauka apvertes butum kad butu “ala kairiavaire” Cha cha

bus labai greit teisingbaranke Mirkt Syyta, gal kas turi kokiu vezeju kontaktu pigesniu is UK parvezt sita kokia kita savaite?

ligonis… Kvankt? Cha cha

na, suprotis Nekaltas Vienos iseina, kitos pareina… tik gal daugiau pradejau afishuotis, tipo, girtis, bo ner ka veikt Cha cha

bl, tokios ilgai ieskojau… Kaip ir mano ‘zaliajurine’, sita 88 last edition laidos Tūsas Cinks valdo Cha cha

kaip ubaguj tai gera urke

ubagss - kaip armijoj - diena/nakti, ziema/vasara uzsimerkes iki varžteliu išrinktu/surinktu OOOO Juokiasi

uzjauciu…

jeigu sita jau su “cinks valdo”, tai daugybe rupesciu atpuola Kietas Gerai

nesuprantu, kam tokius grabus pirkt… Kvankt?

del to ir buvo ieskota tik nuo 87 galo… Taip bagaznikas irgi jau plastikinis kaip pas urQ nuo 88 Mirkt

siaip, man laabai patinka ziurziu komentai Cha cha Juokiasi Drasiau vaikuciai, drasiau Linksmybės Cha cha

As galvojau, prikolini, o tu cia rimtai Cha cha Tai koks variklis? Šypsena

nu bl Cha cha dabar zaliajurines jau kap ir nebereik Nekaltas

a kokis variklis buva pas acQ? Nekaltas markou, cia ir yra esme, kad ‘zaliajurine’ matyt liks tokia, kokia yra, nes labai jau vargai dideli su meistrais ir mano norais del dugno pervirinimo… O ir donoras su s2 vaziuokle stovi ir kerpeja… O dabar be jokiu virinimu- pst nuo donoro vaziuokle i sita, bulkike i garaza ziemai, avantzyylis i marcias kaip ir eina, vot ir tvarka bus… Tik ‘zaliajurines’ vargses gaila kazkaip… Stovi ana bez tolku ir stovi…

pamirsau gi apie projektus tavo Ufff nu tau cia tada gerai gaunas Gerai

as tai nesupratau ar as cia durnas ar cia urQ Cha cha ar tik seip q? Laimingas