paimtas, laukiam vasaros

paimtas, laukiam vasaros

…kabinsim cioles Šypsena

idomus toks Nekaltas

tik bia pavIdo scenu !!!ar gera investicije ???

su crossfire kai vazinejau tai nustebdavau, kad mergaites pacios uzkalbindavo Šypsena

su tokiu nebent viena ciole kabint, nes daugiau netilps Ne

kad prabangios masinos traukia sliures nieko naujo Cha cha Ufff

na siaip is tiesu nieko ten prabangaus nera, nesulyginsi su sl klase. grazus roadsteriukas ir tiek. gerai kad stogas metalinis, nereik papildomai hardtopo ir brezento priziuret.

kadangi is kelniu issitraukt gali tik viena,o ne sauja bbiu,tai uztektu ir vienos Juokiasi Cha cha

kas cia slk? kiek jis mazdaug kainuoja? Nekaltas grazus Gerai

slk. man irgi sivaizda lyginant su s2000, boxster, z4 labiausiai patinka. o del kainu, yra autopliuse, gide ant pardavimo…

Na, subjektyviai, S2000 išvaizda man labiau patinka. Bet juk Moteris vertins, tad šitas variantas, ko gero, pats tas Gerai

paprasciau parasyt ir tiek, nei vartyt autopliuse, nu bet nesvarbu

s2000 ir boxsteri 2.7 teko paturet, na kiekvienas turi savo sarmo. tik s2000 pervertinta biski, modelis nuo 99m gaminamas, o kaina kosmosas. kaip ir boxteris nuo 97.

o kainos nuo 30k kazkur.

nelabai man tie SLK limpa… Šitas modelis su AMG apdaila dar dar… bet šiaip… Z4 kur kas geriau atrodo, 3.0 motoras superinis, mechaninė dėžė ir SLK rūko Šypsena

Vazinejau su identisku,tragedija Mirktuz 8k euro buvo paimtas pries du metus is FR,net ir Celei nepatiko Šypsena Cha cha

na kiekvienas pagal savo poreikius ir skoni renkasi. slk350 ruko z4 3.0 tai faktas, jei slk200, ji reik lygint su z4 2.0, 2.2, 2.5. teko ir su z4 2,5 pasivazinet… priekis man super grazus ir t.t. na bet galas tai nafig, gal skonio reikalas. dar nepatiko sedesena, matomumas, bei durys skarbonkiu kokybes. kitas dalykas kaina, man visada idomesniu automobiliu rodiklis uk rinka. pvz z4, s2000, boxster gali nusipirkt uz 4k gbp, o slk kainos prasideda nuo 6-7k.

tai lygink atitinkamus litražus. zetkės 3.0 važiuoja geriau nei slk 3.0. Kas dėl kainų, tu lyginai atitinkamus metus? S2k 99m. modelis, boxteris ir gerokai senesnis. Paimk visus 2004m ir lygink, nebus tokių skirtumų. O toks SLK mergaitėms pats tas Gerai