pagyru puodas visada juodas
vinipuxas rašė:
Ale kilo tokia mintis a nebus kartais vaikinuks ir tas didis biznierius tas pats asmuo susidvejines?
Kad nenusauktu ir butu pritarimu, vo idomi ideja reiktu gal kada ir pasinaudot…
.Labai jau vienodas isssippissinnejjimmas gaunasi
zinai o tu gal koks serlokas holmsas busi, bet siaip ideja verta demesio
Nu dziaugiasi zmogelis…ir tiek…ash net pradejau galvot, kad OOOO masinas gamina…kai kazka naujo isigysiu irgi pranesiu…
Ir taj tikraj nebus nei OOOO, nei BMW, nei MB…taj bus kazkas geresnio…nors koks biznierius sakys, kad kibiras…
viskas todel kad zhmogus naturaliai dziaugiasi sawo auto, tajp kad nera ko kelti bangu
Mes cia ir snekames, kad pasigirt, pasidalint patyrimu, bei pabedavot, gal kas pades, patars
nu biznis sukasi?
varyk!!!
gazas69 rašė:
Biznierius nepavidek kitiems jei pats negali nusipirkti V8 tai nors dziaukis kad kiti gali
v8???
jooo bet ir mail’'as gi pas tave krutas…kaip pas tikra verslininka
itariu tu busi ish tu kurie per gariunus bizni vare babkiu uzhsidirbo o dabar biznio nera ir sedi ant ledo geresniu laiku lauki
biznierius rašė:
zx rašė:
biznierius>>
O tai tu autobiznierius gal?..srota gal koki turi?..
cielus du-juk sakiau,kad atlieku verslu uzsiimu(ziu foto).rimtai.
jei nejuokauji, tai gal gali ka nors apie sita versla papasakot, bo as va cia jau seniai svajoju srota su rimta keliu markiu specializacija atidaryt, bet sako, kad be pazystamu visokiose istaigose nieko nepradesi, bo reikalavimai labai ziaurus yra, mol geriau patyliukais geriau garazely krapstytis jei neturi rimto kapitalo…
biznierius rašė:
tai ka,ir man pradet girtis kiek ir kokiu tacku turejau?i sita puslapi netilps.o dar kiek isardziau!
O TU SAKAJ , KAD KITI GIRASI…
Aš jau 5 metai turiu specializaciją - MB207-410, Ford Transit, Daf 400, dar šiek tiek VW LT, bet silpnai. Taigi, jei kalba apie naudotas dalis - biznis, tikrai nėr ką pešt, tačiau reikėjo seniai įsukti, dabar, kai yra įdirbis, pats vežu viską iš GB, gali bbd ant visų konkurentų::D:D:D:D:D:D
O Biznieriui pritariu - girtis tokia lupena kaip oooo::, nu aš apakęs, net mano Exploreris daug daugiau kainavo, o čia išgistu tokias tezes, mol už 2800 mašiną įpirkti sunku:D:D:D:D:D:D:D… Gal čia visi bedarbiai ar studentai? Nu sutinku, kad V8 - nekasdieninis aparatas, nu bet kad tiek šnekos būtų - apakęs
P.S. Mano senas 88 Blazer’'is daug įspūdingiau atrodo, ypač naktį su visomis šviesomis, oooo net nėra ko lygintis:D:D:D:D:D:D
vaikinas 1 rašė:
Aš jau 5 metai turiu specializaciją - MB207-410, Ford Transit, Daf 400, dar šiek tiek VW LT, bet silpnai. Taigi, jei kalba apie naudotas dalis -
biznis, tikrai nėr ką pešt, tačiau reikėjo seniai įsukti, dabar, kai yra įdirbis, pats vežu viską iš GB, gali bbd ant visų konkurentų::D:D:D:D:D:D
O Biznieriui pritariu - girtis tokia lupena kaip oooo::
, nu aš apakęs, net mano Exploreris daug daugiau kainavo, o čia išgistu tokias tezes, mol už 2800 mašiną įpirkti sunku:D:D:D:D:D:D:D… Gal čia visi bedarbiai ar studentai? Nu sutinku, kad V8 - nekasdieninis aparatas, nu bet kad tiek šnekos būtų - apakęs
P.S. Mano senas 88 Blazer’’’'is daug įspūdingiau atrodo, ypač naktį su visomis šviesomis, oooo net nėra ko lygintis:D:D:D:D:D:D
jei tau sekasi gyvenime, tai dar nereiskia, kad ir kitiems reikalai klostosi taip pat puikiai… o tai ka darai tu, ar biznierius, vadinasi kelimusi…
p.s. aukstai kiles, zemai pulsi!
negaliu jau nervai nebelaiko dabar pradesit aiskintis kas krutesnis ane?o zmogus juk ar gyresi kad nusipirko v8? jis norejo tik savo dziaugsmu pasidalinti su kitais ir viskas kad pagaliau isipilde jo sena svajone o jus iskart pagyrunas pagyrunas va kiek atsimenu pries kokia savaite zmogelis irgi pasidziauge kad nusipirko oooo 100 nu ir kas vel sakysit kad giriasi ?o juk ar yra kuo girtis manau jeigu zmogelis noretu pasigirt net nerasytu kas nusipirko oooo nes iskarto visi gi is****avotu
P.S pries oooo nieko neturiu
P.S o tiem kurie is masinos sprendzia apie zmogu galiu pasakyt kad yra durniai
kaip sakoma sutinkama pagal drabuzi o islydima pagal prota
Nepritariu stulpui, kad protingas žmogus rinktūsi ooo100cc, bent jau su skoniu tai tikrai, na, o girtis tai galima, bet kai iš tokio įvykio padaro vos ne sensaciaą
- nėra žodžių, aš juk nesigiriu, kad mano ratai brangesni, o čia tokią pigieną padarė šedevru
, tad ir stebiuosi iš kur tiek
nusipirkus oooo
kiek isardziau!
O TU SAKAJ , KAD KITI GIRASI…

???kada gyriausi-as jau subrendes(ni to sto dauguma is bangos)
vaikinas 1 rašė:
Aš jau 5 metai turiu specializaciją - MB207-410, Ford Transit, Daf 400, dar šiek tiek VW LT, bet silpnai. Taigi, jei kalba apie naudotas dalis -
biznis, tikrai nėr ką pešt, tačiau reikėjo seniai įsukti, dabar, kai yra įdirbis, pats vežu viską iš GB, gali bbd ant visų konkurentų::D:D:D:D:D:D
O Biznieriui pritariu - girtis tokia lupena kaip oooo::
, nu aš apakęs, net mano Exploreris daug daugiau kainavo, o čia išgistu tokias tezes, mol už 2800 mašiną įpirkti sunku:D:D:D:D:D:D:D… Gal čia visi bedarbiai ar studentai? Nu sutinku, kad V8 - nekasdieninis aparatas, nu bet kad tiek šnekos būtų - apakęs
P.S. Mano senas 88 Blazer’’’'is daug įspūdingiau atrodo, ypač naktį su visomis šviesomis, oooo net nėra ko lygintis:D:D:D:D:D:D
tu savas,bachuras!ar ne santariskese tavo srotas?(jei vilniuj).kad vesi gb-liux,cia jau ner kur gaut.blazeris-neblogas,ypac 95-00m.o v8-kebulas paprastos sotkes-tik faros ir apdaila krutesnes,o masina-paprasta seliodke.
gedasas rašė:
jooo bet ir mail’’’'as gi pas tave krutas…kaip pas tikra verslininka
maila sita …mergickai ruosiau(paveiksliukam ar kitam)
vaikinas 1 rašė:
Nepritariu stulpui, kad protingas žmogus rinktūsi ooo100cc, bent jau su skoniu tai tikrai
, na, o girtis tai galima, bet kai iš tokio įvykio padaro vos ne sensaciaą
- nėra žodžių, aš juk nesigiriu, kad mano ratai brangesni, o čia tokią pigieną padarė šedevru

, tad ir stebiuosi iš kur tiek
nusipirkus oooo
nu nusisnekejei kapitaliai…tas pats butu…jei as tave uz masinos vairo pamatyciau…ir pasakyciau, kad tokios masinos kaip tavo…nieks nepirktu…nebent kvailas zmogus
biznierius rašė:
ZIURKE rašė:
nu biznieriau,parodyk nekalbejes kiek smarves turi 

rasyk,mes tai pradziai kokius 5 GB iskiriam kai uzpildysi daugiau duosim

?)
kad ir koks krutas bebutum,buk tikras,yra uz tave krutesniu,taigi pasigirk…
aisku,kad yra.uztat ir nesigiriu-o pas jus oooov8 pati kieciausia-uztat ir giriates.
p.s.tokia turejau berods 1995 ar 1997
Giriesi tu ir dar oi kaip giriesi… oooo V8 - 95 pas ji jau buvo…
dabar xenonus bi(biu)xsenonus kisa savo visur, 300 AG po kapotu- " kad aplenkt" …
1 variantas : Jeigu tu toks "krutas" tai negi nesupranti, kad 90 % cia kalbanciu yra "statistiniai lietuviai" su "statistinem " 7-14 m. senumo masinom, kurie zinoma nori kazko geriau, bet dziaugiasi ka turi???
Valink tu su savo bolidais (jeigu turi toki is tiesu ) pas tokio pat lygio rebiatas ir vypendrivaiSIA, KA?
2 variantas : nixrena tu nieko neturi isskyrus maza maza… o taip norisi krutu pabuti…