Pagurklis

Pagurklis

sveikos moterishkes… ŠypsenaAtsiduriau uzsienyje…ir cia maistas laaabay riebus…nors stengiuosi daug nevalgyti tu brudu vistiek kartais norisi Cha cha…ir susirupinau kad girdejau jog jei daug valgAY ATSIRANDA pagurklis O JIS NIEKADA Nenebeishnyksta… Apakęs tai tiesa?Kada jis atsiranda?Ir kaip ji panaikinti?

manau tikrai…kazkas pasakojo, kad pagurklis neisnyksta… Nekaltas todel, patarciau nevailgyti to slysktaus maisto(stipriai jo vengti), arba nors stipriai prisiziureti Labas

O pasjus nieviena nera shito dalyko?Nuo keliu metu jis atsiranda?Pas mano mama jau yra kazkas tokio Pavargęs Žliumbia

girdejau,kad zandai irgi kaip pas xamiakus issiplecia Pavargęs Juokiasi

negasdink Ne Žliumbia Kanda Cha cha

nuo likimo nepabegsi Mirkt Juokiasi

Gerai Juokiasi

metai tams nesvarbus Ne, manau svarbiausia kaip maitiniesi… Nekaltas

daug duoda kuno sudejimas… lieknoms merginoms nelabai atsiranda Ne

su chirurginio skalpelio pagalba gali isnykti ne tik antras pagurklis Liežuvis

drauge mano tai miega be pagalves Cha cha mat girdejo, kad tao padeda

oi, tas uzsienis… stenkis kitoki maista walgyti, nekoloringa… nes, nemanau, kad be wisokiu picu, hodogu nera kitokio maisto…

jei nera polinkio tai gali svert 100 kg, o pagurklio nebus… nes storesi kitose vietose… bet jei pas mama yra, tai gali but kad toki polinki paveldejai. o tai tave tik pagurklis neramina? o kad pati busi apvalaina tai nieko? kazkaip netikiu, kad neimanoma pagurklio numest, na neteko matyt lieknos moteriskes ir su pagurkliu (kaip turetu but jai sulieknejus) Nekaltasmanau ir uzsieny paieskojus galima sveiko maisto rast Nekaltas

nzn , nuo ko jis atsiranda, bet mano - pac didziausias Cha cha

Mano babune jau senai turi pagurkli, as ji vadinu “guliasu” ir kartais patampau Šypsena

kaip sakydavo dar senoves romenai (berods) tai storeti pradedama nuo liezuvio… va is cia pagurklis ir atsiranda… ŠypsenaO kad jis isnyksta gali but rami - pasiziurek i II pasaulinio karo foto is vokieciu sveikatingumo stovyklu Mirkt ne vienam turinciam virsvorio padejo pagurklius susitvarkyti Juokiasi

niu gal ir nelabai juokinga, bet teisybes yra…

ash plona bet kad pasvisas angles pagurlis yra tai tuoj pasmane irgi atsiras Cha cha…o pati tai nenoriu irgi papilneti bet pagurklis baisiau Cha cha

o kas tawe wercia valgyti ta riebu maista? nejau negali pasigaminti neriebaus? Cha cha