pagavom kas ratus pradure

pagavom kas ratus pradure

katik isvedu suni, ziuriu kaimynas mano bmw rata pradure Piktas tai jo net veido rozos nesimate izskirus kraaauja Cha cha po to savo darba atliko mentai. beja pamirsau pamineti kad valanda pries tai grasino del to kad uzima tris musu masinos kieme vietos, tai tipo jam nera kur pastayti

xexe taip ir reikia tiems seniams kurie tik bimbeti ir moka… Pasiseke, kad pamatei jog pradure, o jei butum nepamates tai vel butu pinigai ish kishenes… Liūdna

jo, atai jau uzpiso pamatyt ryte apibraizyta sona, ir t.t. bet del zalos atliginimo tai dar be teismo sako neaisku Liūdna

Mano nuomone, tai jei vienas turi tris, o kitas vieną, tai reikėtų tartis kur ir kaip statyti mašinas. Nebent čia nuosavo namo kiemas. Aišku, padangas badyti tai nesamonė. Gali gi žmogus susitarti.

tai ten ne jo ispirkta vieta, kiemas ne jo tuo labiau, kiek noriu tai turiu, nejau nenormalu kai seimoj keturi zmones ir kiekvienas turi po masina, o beto pats prisiprase, nereik girtam grasinti mol sudegins visas ketures masinas

2 mitsubishi
Dėl mašinų kiekio nieko neturiu prieš. Pats ne vieną turiu, bet jei vienas sukiša tris, o kitas neturi kur statyti ir stato už dviejų kvartalų, tai vaizdzelis nekoks. O kiemas ne vienam yra, po lygiai. Pats, turbūt trijų butų neturi tame name. Aišku, dėl visko galima ir reikia tartis. Padangų pjaustymas ar mašinų deginimas-ne metodas. Na ir parašiau, turbūt senstu.

tai suprasiau jei kiemas butu mazas, o beto nera pas mus niekada kad nera kur pastatyti, nebent prie kito padjezdo, o pats kaip prisiparkuoja kad vietoj jo vienos tilptu tris net gi, del to ir as sutikciau bet si cituacija ira kitokia

Tada sorry.

nieko Šypsena

Jo uzpisa visokie gaidziai,bliamba apgadina masina,ryte ateini,tai veidrodelio,tai apdailos detaliu nera,i snuki tokiems Piktas

tas ne tik i snuki, bet dar i kiausus gavo, uz visas kaimynu masinas

Duok Duok Duok Duok i snuki duok…ir dar i kewsius Cha cha Cha cha Cha cha
Tu cia jam gera pamoka davei, ble ash nespejau Baisu

na pastatyti masina laiko daug neuzima truputi sugaisti graziai pastacius bet jei galvoji kad tavo tacka kruta o kiti gali gatveje stoveti negerai nezinant situacijos neaisku kas ten kaltas as tai vadinu tokius reiskinius Lenku invazija daug bedu pridaro PiktasPiktasPiktas reikejo jam i zopa sugrust ta daigta su kuo bade

Blemba Artaz, nekliedek - tu ir mane besini ir wisiemz cia situacija ziauriai pagrazinai.
Prisiperki blemba newaziuojanciu tacku ir trunyja jos kieme - negana to, kad 3 tawo garazai uzhgrusti, taj dar ir i kiema lauzo newaziuojancio pritempei Piktas Piktas
O kad kieme wisada yra kur statyti tacka, taj primelawai kaip reikia. Del to ir besinasi kaimynai, kad absol. darbo dienomis po 20 wal nerasi kur pastatyt auto Blogai Blogai
Ir dar nesuprantu, kaip tau gali buti gaila sawo supuwusio ir galutinai sudauzyto bimbalo? Cha cha

Na bet del to, kad tawo baciokas patwarke ta locheli, taj wisishkai pritariu - jis to wertas ne wien del padangu Mirkt

na pastatau ir aš per kelias vietas- vakare +1 kokia 10 gryžta, perstato, būna kur pasidėt. o šiaip tai bėda su kiemais, ir su seniais…

faijnulkos FlirtasGėlė

Gerai Gerai Gerai

Laimingas Žvaigždė Girtas Flirtas Liežuvis Girtas

Niu man taj chia Ashanti grazhesne Taip Bet shiaip labiaw Kelly patinka Taip Laimingas