Pagaliau!

Pagaliau!

Pagaliau baigta. Aišku buvo nenumatytų dalykų, kurių negalėjau atspėti ar numatyti, o šiaip px nx Gerai Jei kas nori vasaros gale už kokius 5k atidOsiu Cha cha Sorry už foto kokybę

Gerai siaip dabar laikas kregzdes kabrikus pirkt, paskui brangzzz Cha cha

nervina tas mikštas stogas

Ikalk uspakajajoncu Juokiasi

butyrato kokio Juokiasi

na butiratas tai dabar ant bangos stipriai klaipedoj, praktiskai visi tusovcikai ji ir tegeria. Realiai svarus narkotikas ir veikia gerai. Pats nebandziau asmeniskai, netraukia kazkaip, bet aplinkiniai stipriai vartoja. Ta gi manekene kur iskrito irgi butika sprogo dvi savaites.

as bandes butyrato, bet tai medicininio, is ampoliu. ta ampole isipili i puse stiklines vandens ir isgeri. seip nepatiko. ant 40min primusa, po to per minute trezvas kai agurcikas. Juokiasio daba ka jie ten geria, tai is butiralaktono kas isvirta- is industriniu valikliu. Cha cha cia tas pats kaij snapsa is kliju sukti. Cha cha

^ Baisus Apsvaigęs

aina nx aina nx

Smagus turetu buti Apkabinimas Gerai savo sena troike jau pardaviai? Uz kiek jei nepaslaptis? Cha cha

pala pala, o tai ne nuo butirato zombinės daržovės pasidaro?

Gerai

Audes kabrai ziurisi geriau. Koks tai vykęs A4 cabrio modelis

Kai nusiplovei, tai visai Gerai

BYTWA, nea nedėjau dar į skelbimus, šiandien į cheminį nuvarau ir kitą savaitę bus jau skelbimuose. sikseri, kol kas yra būtinesnių daiktų, kaip kietas stogas, ar signalizacija Šypsena

Aš garažo neturiu, o signalizacija, kad galėčiau žiema nuo jos nuotoliniu būdų užsivesti arba trumpam kur atvažiavus negesinti motoro ir užrakinti auto.

Jeigu man reikia šių funkcijų vadinasi reikia, jei nereikėtų persimesčiau seną signalizaciją iš senojo E46. Nereikia man savęs gydyti ko reikia ar nereikia

Kas čia 15 metu pramiegojo? Arba otmorozheny, kaip rusai sako