Pagaliau nusipirkau SONY F717!

Pagaliau nusipirkau SONY F717!

turiu lietuviska manuala… knygutes formatu Cha cha

Turiu rusiska instrukcija pdf formatu, jei reikia, galiu mestelet.

Perskaityk , jei RU supranti.Kai kuriu minciu yra. http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=20:5800

Ir po kam siais laikais Omnio skelbimuose 717-i?

Nugi imk pats ir pasiziurek.Juokiasi

Nugi ir pajamiau ir paziurejau. Vienas ~1800, kitas 2500. Skirtumas tarp kainu, sakyciau, mizernas.

Uz 1900 nusiperki laisvai.Visas komplektas,tik paskui reiketu kuprines geros ir korteles kokiu 256 ar 512,nes standartine tai tik 32.Geros kokybes nuotrauku tai tik kelios iseina.Ir po to dar reiketu nusipirkti NEUTRAL DENSITY linze,kad optika apsaugoti.Sita linze taip pat labai gerai,kai fotografuoji labai sauleta diena.

Nelabai supratau, o tai kas per kokybines problemos???Apakęs

o tai tu gal jau turi tokia linze? mat man irgi tai labai aktualu.

cia, manau, tureta omeny, kad tik keletas geros kokybes nuotrauku telpa i 32 MB kortele.

Taip ir yra.

TIF formatu tik 1 nuotrauka iseina.O 5MPIX tai gal 10.Sakyciau mazoka.

as tai turiu 64 mb kortele ir man pilnai uztenka. bet fotkinu tai 640x480, nes daugiau ir nereikia Šypsena

na ir ka tu veki su tokios kokybes nuotraukom?
meilu siuntineji? cia jug net 10x15 nuotraukos normalios nepadarysi

bl negaliu
tai kam pirkti fotika uz 2k jei fotkinam tokia rezoliucija Juokiasi

o jis nesake kad pas ji F717. tikriausiai turi megapikseline muiline… ir vargo nemato Šypsena

P.S. sveikiju isigijus Šypsena ash ilgai rinkausi… ish tavo minetu varijantu ir paemiau S7000. Šypsena

Nu ir kaip?Ar geras fotikas?Zadejau ir as toki pasiimti,bet sustojau prie 717

Geras fotoaparatas tik kiek jau senokas…
Beveik du metai jam…Šypsena
Teko nemazai man su tokiu pasizaisti …

nu tai as tada gera dyla apturejau kai savo pirkau (gruodzio vidury)
uz 2000lt gavau fotika, antra akuma (kuris naujas siaip 200lt kainuoja), ND8 + apsaugini filtra ir originalu sony krepsiuka.
reikejo tik 256mb kortele nusipirkt ir viskas Šypsena