Pagaliau naujas bolidas +Foto

Pagaliau naujas bolidas Šypsena +Foto

Sveiki,
Pagaliau galiu ramiai laidoti savo senajy Opel Kadett 1.3 85m.
Vakar nusipirkau Ford Sierra 2.0i DOHC 1991 metuku. Vaziuoja tai nerealiai Šypsena Ir vietos daugiau negu reikia. Reikes siektiek remonto, bet kadangi neperdaugiausiai mokejau tai manau tikrai neprasoviau nusipirkes Šypsena

sakai siera 2.0 Doch vaziuoja nerealiai Juokiasi na nebent po kadugio

nu andriuxa po 1.3 sesti i 2.0Dohc atrodo kad su raketa skrendi Šypsena

sveikinu su nauju pirkiniu Labas

Laukiam fotkiu naujos masinos
Sekmingos expluatacijos Šypsena

Hm… nickas koks tai tavo neteisingas Šypsena

as irgi vakar nusipirkau nauja bolida.bet ankstesne masina labiau patiko.ten buvo mersas coupas automatas.dabar c-škė su mechanine deže.tikiuosi ja greit parduot

Manyciau teisingas ir net labai tas nikas Šypsena

Dekui, Siaip fotkes sia savaite tureciau y mest. Vakar niekaip nespejau nufotografuot. Bet sia savaite tikrai pasistengsiu Šypsena

Cha cha nu mums fortkiu foto nereikia, reikia visos auto fotkes Cha cha

Tai kad man ir po 1.6 karb persėdus į 2.0i ne DOHC ne turbo buvo panašus jausmas…
Andriuxa, jei lyginsi 2.0Dohc Sierrą su neplytiniu 520, tai dar neaišku, kas ten blogiau/geriau važiuoja…

Man panasus jausmas buvo Cha cha
Nuo savo fiestos persedau prie Nissan Primera 2.0 1996m. doch (draugas dave pavaziuot Laimingas ) Tai suzinojau kad 2 pavara 100 km/h galima istraukt Cha cha Bet ir baisu buvo kai 3 jungiau maniau pakylsiu Juokiasi

idomu… kada senus grabus bolidais nustosime vadinti Juokiasi

o as ta suzinojau kai su oksana buvo istrauka 120 antra saiba, atrodo 2,2 buvo jei neklystu…

Sorry bet ka galime sau leisti pagal kisene ir uzdirbtus pinigus ta ir perkame. Nesu pertekes pinigais kad galeciau sau leist nauja masina nusipirkt. Ir nesu is tu kurie tevelius grezia.
O kodel butent tik naujos masinos gali but bolidais? Kazkaip nepagrysti zodziai tavo Piktas

kad ir ferariu galiu vadinti. O uzdrausi gal man? As tikrai mieliau vazineju is savo rankom uzdirbtu pinigu isigyta levesne auto, negu kienonors malones nupirkta.

Tai kad tokiu Oksanu nebuvo Nekaltas
Tevo 1.8i 2 saiba 100km/h laisvai traukdavo Taip manau ir dabar traukia Nekaltas

Beja,
pamasciau kad jau pats laikas butu islyst y dienos sviesa ir is arciau susipazint su banginiais Šypsena Speju kad yra kazkokia vieta ir diena kur susirenka kauno banginiai.
Isties butu fainiai susipazint su kebra ir susibendraut realybeje, netik sitame forume.

Va zmogus dziaugiasi trauka atsiradusia. Man sitas malonumas buvo sugadintas… Pirma diena, kol is Kauno savo Brava 1.8 parsivarinejau, trauke labai smagiai (po kadeto dyzelinio). Bet kita diena pazistamas su Golfu VR6 naglu stilium paveziojo Šypsena Brava nebevalit…

tai turbūt RekordasNekaltas

p…s. sveikiju avtorą su boliduNekaltasNekaltasNekaltasCha cha