As labai dziaugiuosi kad pagaliau ir mano Telikas rodo mano meiliuku BLUE ketveriukes nauja daina ir busima singla GUILTY.Gaila lietuvos radijas (m-1,rc ir tt) ir muzikiniai kalanai(gaila tokiu net nera) dar nerodo,bet visam savas laikas!!!
Klipo primjera vyko Top Of The Pops laidoje,Londone,Uk…Visa laime man teko ja matyt(nors ir per neta)…
Bet tokie kanalai kaip VIVA VIVA+ MTV and ect. nuo shio 1dienio jau rodo!!!Wa…
Gal Tamstai teko jau girdet?Tokie ispudziai?Ar patiko?
P.S. 3asis Blue albumas in UK pasirodys Spalio 20d.,bet deja kol daeis iki musu grebiamojo kaimo pod nazvanijem LIETUVA,taj as pasensiu
Siaip ir as siandien jau pamaciau per savo Viva+ Kazkaip tikrai nustebu, nes jau buvo pasakyta kad su Blue kuryba viskas rista, po to incidento su alkoholiu ir mentura… Bet regis nieko panasaus… Sekmes jiem tik
jeigu istikruju isbusi fane iki grabo lentos, tai as ant tavo karsta isgraviruosiu "blue".
O klipo dar nemaciau, kai pamatysiu pasakysiu. Bet nujauciu, kad vel bus nieko gero
Tai pati tragiskiausia ju daina…Fui
O klipas irgi toks sh…(neisizeisk Kriste):vienas pusnuogis(Lee),kitas su kailiais(Dunk),zodziu,nieko nesupratau,ka tuo norima pasakyt ar parodyt