pagaliau baigiu studijas
tai va, Jūsų Lullu 2004-11-22ir23 (kitą pirmadienį antradienį) laikys valstybinius egzaminus ir pagaliau gaus diplomą (bent jau tikiuosi). žiauriai jaudinuosi, tikiuosi Jūsų palaikymo. bet guodžia viena mintis-pagaliau baigsiu mokslus.aišku, po to bus kitos studijos, bet šiek tiek vėliau. kai pagalvoju, kiek pinigų sukišau, tai
. ir išleistuvės bus labai fainos.
o ką Jūs prisimenat apie valstybinius egzus? kaip špargalkes darėtės?
Kokias dar špargalkes? Pristatinėjom projektą ir ginčijomės su komisija.
As irgi be špargalkių ėjau - buvau nusiteikus ‘smigti’… Bet pasisekė - net ‘raudoną’ diplomą išrašė!!! Sveikinimai bebaigiant, lullu
!
Sveikinu
. Pati rasiau diplomini projekta, tai nereikejo laikyt valstybiniu. Nesiulyciau nusirasinet, juk balas visvien nelems stipkes dydzio, jau geriau gaut maziau ir tikrai turesi diploma, nei eiti su spargalkem ir drebeti sugaus ar ne, nusirasysi ar nepavyks. Nepatingek pasimokyti, kiek jau cia liko
…
tu koki un-a baigi ir kokias studijas?
Aš tai kiek gyvenime laikiau egzų- tiek ir šperų dariausi, kas kad nesinaudodavau, bet turėjau. Kažkaip ramiau būdavo su šperom…
chm idomu idomu… ir kokios srities specas busi?sorry esi?
Sekmes
aš ir galvojau - kur ta lullu dingusi? O ji pasirodo, mokosi labai
Sekmes Valstybinius be jokiu spargalkiu laikiau, bet seniai buvo, jau nebeprisimenu, o siemet buvo diplomo gynimas
Dar prisimenu, kaip pasitikint savim primelavau (buvau isitikinus, kad sakau tiesa, suklydau
)komisijai apie imone, kurioje dirbu (tiesiog padidinau kai kuriuos rodiklius 100 kartu, smulkmena
), Vieni patikejo, kiti ne, ir pradejo tarpusavyje gincytis
Visai linksma buvo
Tai dar vienas pvz., kaip svarbu tiketi tuo, ka sakai
informatikas ne specialybe, o diagnoze
Gal labai spargalkes daresi?
Sekmes!
buta kuom girtis, nebent tie mokslai kokiam nors super prestiziniam universitete ir super prestizines specialybes tokiu atveju gal ir galima susireiksmint, o eilinio gyvenimo ivykio afisavimas atrodo pernelyg vaikiskai
Taigi pabumbejus palinkesiu sekmes
Ajo, kaliega. Bukvaliai Shut Downo sindromas.
Jezau po savaites bus nauja tema “Baigiau studijas”
Ir as taip Paniskai bijodavau jas issitraukti,bet ramu,kai jauciau ju siluma prie kuno
O be to,darydamas spargalkas geriau ir ismoksti,bent jau man taip
Lullu, sekmes, uzbaigiant… Negi sunku pasidziaugti kartu su zmogum, ar butina burnoti?
tai kad kai tik lullu temas pamatau, tai zinau kad reikia dziaugtis