Pagalbos
Gal kas zinote kur butu galima Vilniuje nusipirkti tokio tipo tasiu butu gerai, kad butu ant ilgo dirzelio, ir rudos odos arba jos imitacijos, buciau begalo dekinga uz pagalba.
As irgi kazko panasaus noriu jau kokius puse metu
visus padevetus ir pigius rubus isvaiksciojau kur buvau nukreipta bet nieko panasaus ne su ziburiu nerastum jau vilty beveik praradau. Na va lauksim kas pades jau dviem pagalbos reik
kelis kartus padevėtuose mačiau. jeigu dar kada pamatysiu, pranešiu )
aciu aciu aciu lauksiu labai labai labai
maciau panasia univermage vasaros gale, svarsciau gal ir man nusipirkti, bet kita karta nuejusi neberadau
o kokioje parduotuveje matei?
“GEras rūbas” tokią mačiau, tik kvadratiškesnė Savanorių pr. 13A. sėkmės ieškant.
reik po sendaikciu turgu pavaiksciot
turiu labai panašią, tik šviesiai rudos spalvos… Ji buvo mano tetos jaunystės rankinė tai dabar antrą gyvenimą gavo
Jei nenori būtinai naujos, tai pabandyk pas kokias tetas sandėliukuose paieškot
čiūūžųų_čiūūūžt: reiks būtinai nuvažiuoti pasižiūrėt, o labai senai matei? nes nuojauta, kad jau galiu ir neberasti.
turiu lbbbbb panasia. ruda,tikros odos, tokia nedidele, ant ilgo dirzelio
pirkau padushofkej uz 3lt
man tokios didesnes talpos reikia, bet ne krepsio dydzio, na tokios nei mazos, nei dideles visas man zinomas padevetas isvaiksciojau bet nieko tuscia.
Hm… Na mačiau prieš porą savaičių, poto dar prieš pat naujaką kostiumo ieškojau ir ji visdar gulėjo, tai gal dar bus .
pas mano mociute panashi
Klaipėdoj ‘Humanoj’ daug sykių esu tokių mačius ;] o Vilniuj tai nžn. ir šiaip, kai ieškai, nieko nerandi, o kai nebeieškai, tai atrodo, kad daiktai patys tave susiranda, nors jų jau nebereikia
Aha, ir aš panašios noriu…
KAIMAS!KAIMAS!KAIMAS!!!
LADY ANGEL tarp kitko paziurejus i tavo dedamas nuotraukas, tai net kaimas zodzio neiseina ispausti. Susimastytum.