pagalbos prabalsuot

pagalbos prabalsuot

blyn darbe neleidzia is kitu kompu - tipo jau voted. Butu garantuoti dar +10 Cha cha

Reikia dalyviu pagalvos. Kas turi fb prabalsuojam uz mano fotke Mirktfacebook.com/#!/photo.php?fbid=10150187068507588&set=a.1015 0176255147588.336015.381096522587&theaterTuo paciu prabalsuojam ir uz velniaz Mirktendrasbmw.com/ultimateblogger/e36ak86Iskart padarysit 2 gerus darbus Šypsena

quattre palauk para ir vel bus +10 Šypsena. Dalyviai prastumiam ir mane fb konkurse Cha cha

neturiu kakiaknygės Špyga

bet uz velnia tai uzkele balsu Cha cha

prabalsOta Gerai

civic nematau kur palaikinti. ar pradziai reik extra fm palaikint beja jei fotke nesiziuri tokiu formatu tai ikelk linka jei eina kur didele matosi. beja gal gali ta linka?

apex, palaikini ta extra fm, paskui mano fotke. Baigsis konkursas ismesi ta extra fm is megiamu saraso Mirkt. ok pala ikelsiu. Sulipdziau ta fotke is 55 fotkiu, tai gavosi kazkas apie 71 megapixeli Cha cha

vat ko nekenciu tai ble tokiu laikinimu. nu cia nieko. bet buna tam kad paziuret koki video reik uzlaikint, tada dar padalinti ir tik tada paziuret. nu bet palaikinsim. fotkes dar kitas reik perziuret Cha chagraziu nuotrauku yra ten Apakęs37 gera. is serijos “mes cia buvome”

endrasbmw.com/ultimateblogger/e60luvver Gerai

nu as kai buvau idejas savo taurega i motomano geriausios ziemos masinos foto, tai nieko neprasiau, net artimiausiu draugu. jei yra konkursas, malonu ji laimeti saziningai… o pribalsuoti, gali anketu 100 susikurt ir prabalsuot.

savo ikelsiu pasitikrinimui Cha cha

rafinuotas - teisingas poziuris. as automane dabar nepamenu, lyg prasiau Nekaltas o gal ir ne. nu bet laimejo fotke kuri turejo daug draugu. straipsni mano mazdos isrinko metu geriausiu, ten nieko nelaikinau.

Šiaip galima naudoti IP Retriever - ten berods duoda prisijungti prie 400 skirtingų IP Cha chaArba Hide My IP… Cha cha Sumoki 10 baksų ir turi 200 skirtingų IP Cha cha

as irgi nekenciu tu su laikinimais, bet jau mane pradeda veikt, kai visokie idijotai laimi konkursus prisikviete draugu ir nufotkine visiska nesamone Kvankt?, o kartais net buna, jog nuvagia fotke is interneto ir su vogta fotke laimi konkursa kazkokiu stebuklingu budu Kanda. Rašai organizatoriams o tiems nusisikt… Vat ir reikia kariaut su tokiais Piktas.

organizatoriams ne fotke rupi o kuo daugiau vizitu. taigi jie orientuoti i draugu turincius fotkiu ikelejus ir px ar google foto ar ne. kaip ikelt saviske ten? ar neverta:lh4.googleusercontent.com/_uHde6HqoltM/S03Y7HWiKdI/AAAAAAAADVI /u3jAOecISHM/s912/DSC_1564el1.JPG

kur cia uzsilipes buvai? Šypsenareikia siust i emaila.

APex Gerai ziurisi.

img691.imageshack.us/i/bategalospanorama3000px.jpg/va didesne fotke Šypsena