Pagalbos ir patarymo !!! <b> del Alkatel 701 ir Motorola 191 </b>

Pagalbos ir patarymo !!! del Alkatel 701 ir Motorola 191

Jau koks menuo, kaip negaliu apsispresti koki Paskambink man nupirkti savo Širdis draugei Dovana iki 200 Lt. Cha cha
Is pradziu norejau kad butu su GPRS, bet kai issiaiskinau, kad turintis realia jungti ir susisiekima aprupinti gali tik motorola 260. Jo per ta laika papigiai tele2 ir nebelyko. O omnitelis ji siulo uz 229 arba nauja modeli (analogas) uz 199Lt. Pridejus reikalingus priedus ir jungties kabeli dar + 120-180 Lt. Liūdna
Minti apie Paskambink su GPRS teko uzmirsti… Nustebęs

Is isanalizuotu tel. Paskambink, paskutiniam “konkurso etapui” pasirinkau Motorola 191 ir Alkatel 701, bet nezinau ju privalumu ir silpnu vietu praktikoje.

Sutelke savo kantrybe, Jus galetumete man padeti, issamiai aprase nepatogumus Piktas , trukumus Nustebęs ar privalumus Mirkt, malonuma Cha cha naudojantis vienu ar kitu telefonu Paskambink.

Turiu 701, taigi ir tau ji rekomenduoju. Didziausias koziris pries Motorola pas ji akumas, kuris laiko apie savaite labai nedroziant, o pas motorola, klasioke toki turi tai skundesi, kad para vos islaiko, bet ji daug raso SMS, manau normaliai elgiantis motorola turetu laikyti iki 3 paru, o tai mano manymu gana mazai. Alcatelis turi daugiau navarotu uz motorola, vien ko verta jo uzrasu knygute, gan paprastas valdymas, tiesa motorola ir padirbejo prie valdymo, bet man labiau vis vien patinka alcatelio joystickas. Minusai - man asmeniskai nepatinka atlenkiamas dangtelis, pacio telefono isvaizda, taciau motorolos mano manymu ne ka geresne ir melodijos pas alcateli tikrai lievos. Daugiau trukumu nepastebeta. As uz Alcatel.

Sutinku su Superman - Jus pasiruoses pirkti telefona moteriai - moteriaia svarbiausia ne GPRS ar dar kos S… -joms svarbiausia kad tas telefonas joms pacioms patiktu ir nebijotu jo kitiems parodyti! Tad nusivesk savo mergina i kuri nors salona Bites ar Omnio ar dar kur ir jai juos parodyk. Tegu pati pasirenka! O jei jau klausi nuomones kitu tai ir as atsakysiu - moteriskesnis yra Motorola 191 - joms patinka mazi telefonai!

MOTOROLA T191 Šypsena

imk motorola tai vienas geriausiu mobiliaku sioje klaseje, o alkatelis deja turi daugiau trukumu, as pats buciau paemes si modeli, taciau mane labiau suzavejo samsungas r210s

Kai pirma karta pamaciau ALCATEL 701 jis man pasirode egzotiskas ir tiek. Per daug juo nesidomejau. Viena pazistama turi toki aparata ir sake, kad labai cool. Siaip galbut (?) keisciau savo J5 i ALCATEl 701, bet pastarasis neturi polifoninio garso…

ALCATEL 701 yra integruota WAp 2.0 narsykle, jei tau tai aktualu. faktas, kad jis laiko ilgiau nei M T191. Nors jeigu man reiketu rinktis is butent siu 2-ju modeliu, as imciau A-L-C-A-T-E-L (gal Šypsena

Nu cia tas pats kas pirkti bulka (Audi 80/90) ar kokia Honda Accord. Tulas lietuvis pasitikes akimis, o ne techniniais dalykais ir pirks bulka. P.S. netaikau asmeniskai, seip moteriskesnis motorola, bet dar nereiskia, kad geresnis.

imk geriau 511 mazesnis uz 701 turi ems tai yra gali siusti paveiksliukus ir muzikeles ir nera to atlenkemo danktelio

Kiek zinau T191 neturi GPRS,o 701 turi.

GPRS 701 tikrai neturi, nes pats toki nesioju, o navarotu uz motorola tirai daugiau turi, tiesa Alcatelio svetaineje rase, kad greit pasirodys 701 su GPRS, na, bet dar tokio ant Lietuvos nemaciau.

va cia tai GeraiGeraiGerai cia geras palyginimas. as uz alcateli, pati toki turiu. labai labai norejau ir kol kas nenusivyliau