pagalbos, gal kas..

pagalbos, gal kas…

Moterisuzkliuvo, nuvirto issisuko. pradziai buvo istine tik apacioi, nebuvo melyma. du daktarai apziurejo sako raisciai, itvaras tepaliukai ir bus Geraipo dienos pradejo melinuoti viskas… rengeno atsisake, nes nescia… poliklinikoi pas traumatologa menesi eiles laukti, arba uz 40lt po savaites Kvankt?gal mate kas tokiu, ar praeis?

BET GERU YRA imi mergaite, i masina ir i grybo gatve, tau ka 200-300 lt gaila ??? ji juk tavo vaikelio laukia, jai ir taip sunku vaikscioti…judeti, o jis masto ka jam daryt Kvankt? gali sakyt kad brangu, bet galima ir pasistengti del mylimo zmogaus…ar ji neverta to ??

normaliai cia viskas yra. po keliu dienu dar ir pajuoduos. taip buna kai raiscius patempi ar jie iplysta. issiliejo trupi kraujo ir viskas. man rekomendavo daugiau paguleti ir koja pakelti, tada greiciau tas kraujas issivaikscios.

pritariu kasperskiui. koja sutinus kaip kalade.

pagal foto speciau,raisciai,krauajs issiliejo todel tokia spalva.dar ir pajuodos ir pazaliuos.Jei nebloges,tai tepaliukai pades… Sekmes.

Taip nieko cia mirtino, pati turejau tokia trauma. Svarbiausiai, kad koja butu ramybes busenoje ir kuo maziau vaikscioti.

visai nevaikščiot, daug švelniai masažuot, kad išsiliejęs kraujas išsinešiotų sklandžiau. Tikriausiai, tik raiščių patempimas, bet jau čia iš macnesnių toks. Gydytojai ar už Lt.40 ar už Lt.500 padarys lygiai tą patį - nuramins, kad nieko rimčiau nėra (jeigu nėra) ir rekomenduos masažuoti, nevaikščioti

Gal ir paveluotas patarimas, bet… " …paskambino draugui,kuris gydo visus krepšininkus lietuvoje, ir tasai pasakė tokius vaistus. Aš juos pabandžiau ir po 4dienų vaikščiojau lyg nieko nebūtų buvę. Vaistai yra iš veterinarijos vaistinės skirti tokiems dalykams kaip raiščiai, sausgyslės ir panašiai: Nueinat į vaistinę ir nusiperkat: VIHREA ir KARBASEPTAS. Sumaišot kiek jum reikia 1 prie 1, dedat ant kojos kur ištinę ir kur skauda, užsidedat celofaninį maišiuką ten kur užsitepėt ir apsivyniojate bintu, taip reikia daryti tris kartus dienoje". Patikekit - padeda ir netgi labai! Gerai TaipDar kovo menesi panasiai buvau susizalojes koja, tai ciurna ir kelis skaudejo iki siol. Panaudojau sita tepaliuku kokteiliuka ir po 4-5 dienu visi skausmai praejo Gerai

walking dead Žliumbia

Pavargęs