Pagal ką rinktis miegmaišį?

Pagal ką rinktis miegmaišį?

Ką patart galėtumėt, renkantis kokį miegmaišį įsigyti?

Pagal tai kur ir kaip naudosiŠypsena.Labai gerai, kai yra specialus uztrauktukas, kai galima sujungti 2 miegmaishius i viena dvivieti GeraiFlirtas, labai pasiteisina Taip. Miegmaishiai skirstomi pagal aplinkos temperatura. As rinkausi vidutini - minimali temp.- 0C, nes i zygius einu ne tik vasara.Vasara toks kiek per shiltas.
Kas dar…buna vadinami "mummy style", kur koju link siaureja, ir miegi susivyniojes kaip kokoneCha cha; o buna stachiakampiai, kuri gali ishskleisti ir tik apsikloti.
Dar ish patirties: ne karta teko lauke be palapies nakvoti, tai pasigailejau kad miegmaishis ne kokios maskuojanchios chaki spalvos- del shventos ramybes, kad ne taip shviestu ish tolo.
Zodziu, reikia rinktis pagal tai kokiom salygom vartosi - ar tik vasarai prie ezerelio, ar rimtesniems zygiams ruoshiesi.

Dabar tik sesutė kažkur į kalnus ruošiasi, tai gal ten šalta. Bet paprastai, tai vasara prie ežerėlio būnu ir palapinėje. Nors šiaip nesuprantu, kuom tau trukdo neslepiama spalva, jei nepalapinėje? Šypsena

Patariu nepirkti is cezancios medziagos, nes su kiekvienu apsivertimu issibudinsi ir pats, ir kitiems, jautriai mieganciams, trukdysi. O be to tokia medziaga buna slidi.
Gal kitiems tai netrukdo, bet as dabar nebepirkciau tokio miegmaisio.

ziurint kur ruosies ji vartot, pvz pries savaite po NL ir D tranazavau bisky, o kadangi oras buvo 25-30, tai ir Taupos per akis buvo (tik per tampyma maishelis suplysho).

Turiu ash toki laabai ryshku mieshmaishi. Syki dviese su drauge nakvojom prie ezero, tai baisu buvo kad kokie vietiniai Baisu prigere po shokiu neatvaziuotu pratesimo daryti, pastebes - tai kaip minimum ramiai miegoti neduos.O jei butu kamufliazinis tai zymiai sunkiau pastebeti, ypach nakti TaipTaip.

Aš asmeniškai rinkausi pagal kainą Mirkt Nes neturėjau daug jų, taiv at pirkau ne kokį… Nežinau

Na, is tiesu viskas priklauso nuo Tavo poreikiu. As, tarkim, miegmaisi pirkau pries 2 metus, pirkau toki, kur prie +5C galima miegoti. Per tuos 2 metus poreikiai gerokai pasikeite, dabar dairausi i -20C. Jei reikia universalaus (daugiau maziau, nes tarkim su tais, kur as turiu, rugpjuti per salnas jau nelabai smagu…Ne), pirk prie 0C tinkanti. Be to, jei zadi miegoti, kai salta, labai pravers kapisonas, kuri galima aklinai raisciukais sutraukti. Taip O daugiau… Ziurek firma. Velgi viskas priklauso nuo to, kiek laiko ir kaip daznai nori naudoti. Jei karta per metus - pilnai ir kinietisko uzteks 20 metu. Jei kas savaite ar dvi - pirk tik europietiska. Daniski nera blogi. Ir nelabai brangus. Seniuose ju yra. TaipLabas

priklauso nuo to kada tu ji naudosi ir ar dazhnai Taip

geriausia rinkis brangesny Taip ir stora Taip tada busi uzhtikrintas kad nesushalsi! turiu miegmaishy jis labai shiltas ir man gaila tu kurie pagailejo pinigu geram miegmaishiui Taip ash net nesushalu o kiti tiesiog vos pajuda ish shalcio TaipBaisu geriausia trikampio formos ir su tokiu galvai padejimu TaipGerai ten dar toki susitraukia ir tikrai nebus labai shalta Taip
ir rinkis kuo shiltesny miegmaishy, jei bus karsha atsiseksi, bet jei shalta Baisu brrrr

Man svarbiausia buvo ne tik siluma, bet ir svoris, nes reikia kartais ir ant peciu panesioti. Kuo mazesnis svoris - tuo brangesnis. As pirkau miegmaisi uz ~170 Lt, 1.4 kg, Comfortas prie -1C. Mumijos formos, t.y. kojugalyje siauresni. Ir vienas su kitu susisega, t.y. yra Left ir Right.
Miegmaisiai buna 1,2, gal dar 3 sluoksniu. Kuo daugiau - tuo siltesnis.
gali pasiziureti hannah.cz ir campus.com.pl - ju galima gauti lietuvoj.

Nuspirkau toki miegmaisy is maxsimos uz 60 litu La trening firmos, 1100 g, nedidelis patogus nesioti, ant dežutės parašyta, kad iki - 5, bet is tikro salta net jame net ir prie kazkokiu 10 laipsniu, nezinau kas butu jei atsaltu iki 0, reikia stora pirkti . Dar tos firmos palapine neseniai nusiprikau uz 30 litu, labai geras jei nori kad visa laika butu oras gaivus, net ir per lietu,nes sonuose yra tinklelis ir labai gerai pro ji gamta stebeti, bet beda tame, kad is krastu, pro siules pradejo per lietu sunktis lietus, ir dar viena baisybe , kad uodus praleidžia, nes tinklelio per dideles skylutes, negi persiuti reikes. Tad teko dar karta nueiti ir nusiprikti palapine - tik dabar uz 20 litu, sita manyciau bus gera Mirkt Gal reikes ir miegmaisi nusipirkti, saltesniam sezonui Šypsena

manau visi izdeste privalumos tokiu ir tokiu…as dar uz neperslampamus…nes kaip juru skaute esu, tai buna regatos kokiais jalais, tai kartais tenka ir laivuose miegot per lietu…Tada neperslampami ypac pravercia… O ir po atviru dangum geriau…
taippat manau pliusas maskuojamoji spalva… Nes tikria zymiai geriau akd ir kai miegi kopose… kokia ryskiai melina ar raudona iskart pastebes ir ims kabinetis, o kokia chaki ar militaristine ypasc salia krumu tikrai nesvieciaNe

Chebra baikit pirkineti visokius s… is Maximos, geras daiktas niekada nekainuoja 20 ar 60lt., ypac geras miegmaisis tuo labiau palapine. Kad ten parasyta kazkokia kruta firma ar kad laiko iki velnias zino kiek salti - tai nereiskia kad taip ir bus - jei as ant zapo uzrasysiu, kad ten Mersas - tai ka? irgi patikesit? cia ta pati situacija. Geriau pasitaupykit ir nusipirkit brangesnius ir ilgai tarnausiancius daiktus.
Patikekit - skupus moka dukart Mirkt

pagal dydi ir temperatura.t.y.iki kokiu laipsniu su juo dar but galima miegot.

Nelabai suprantu tavo klausima. Kaip dydis susijes su temperatura?
Siaip yra miegmaisiai skirti extrem salygom, tai su tokiais ir esant -20 silta.

Siulychiau pirkti nenauja kareivishka. Patikrinta kokybe. http://www.aic.lt