padugnes
Liko nuo vonios padangos, 215/65/R15, vasarines, 4mm likutis, kai nzn Dar atsikratau Philips Saeco kavos virimo aparatu Dviem olschool objektyvais Terre de Sarment tikrais kvepalais
R15 4mm
Ka tu zvengi, gal koks drifteris nores damust nuolsiemke maza zaliu devyneriu ir vaziuokit pasiimt
kas čia juokingo, aš tokias padangas po 70-80lt už komplektą parduodu. ir išeina kaip vaikai į mokyklą
Bet kai primeti tas padangas… plotis metrinėj sistemoj, diametras imperinėj… aukštis vapše santykis kažkoks. Biškį atsilupėliai tuos standartus kuria.
asneas, patikek, kai reikdavo tokias padangas surast devetas, tai budavo kas veikt Ausim karpydavo perekupcikai… Ok, bandau uz 60lt per gida parduot, biski atboj su zaliom, trulikas ikalbejo
nupirks tikrai. gali ir 80lt mest
5vnt, mesiu 100 tada
kuine tokios padangos. R13 175/50 yra kas veikt surast. nuvezi montuot, ziuri, kaip oziai i naujus vartus kaina tai brangiau nei R16 215/40
Gali but, bet 215 65 dazniausiai eina prie R16, o ne prie R15
drakons, kas per saeco?
O kiek kainuotu prastumt parduotuvini vezymeli?
man puse nukvepinto buteliuko kvepalu prasyciau
issiparduodi? kiek uz aparata pinigu?
kvepalai net neispakuoti aj kai ner kas veikt tai ziuriu kas nejudinama jau menuo laiko ir i skelbimus
aparatas bbz, 150 pinigu
pm
Juozas, kur tokiu padangu radai?
pas mane ant dodžo buvo r16 tokių razmierų padangos. berods dunlopai žieminiai stumdydavau kieme
draivą įkali ir su pečiu stumi į aikštelę