padugnes

padugnes

Liko nuo vonios padangos, 215/65/R15, vasarines, 4mm likutis, kai nzn Dar atsikratau Philips Saeco kavos virimo aparatu Dviem olschool objektyvais Terre de Sarment tikrais kvepalais

R15 4mm Žliumbia Juokiasi

Ka tu zvengi, gal koks drifteris nores damust Cha cha nuolsiemke maza zaliu devyneriu ir vaziuokit pasiimt Cha cha

kas čia juokingo, aš tokias padangas po 70-80lt už komplektą parduodu. ir išeina kaip vaikai į mokyklą Cha cha

Bet kai primeti tas padangas… plotis metrinėj sistemoj, diametras imperinėj… aukštis vapše santykis kažkoks. Biškį atsilupėliai tuos standartus kuria.

asneas, patikek, kai reikdavo tokias padangas surast devetas, tai budavo kas veikt Cha cha Ausim karpydavo perekupcikai… Ok, bandau uz 60lt per gida parduot, biski atboj su zaliom, trulikas ikalbejo Cha cha

nupirks tikrai. gali ir 80lt mest

5vnt, mesiu 100 tada Cha cha

kuine tokios padangos. R13 175/50 yra kas veikt surast. nuvezi montuot, ziuri, kaip oziai i naujus vartus Cha cha kaina tai brangiau nei R16 215/40

Gali but, bet 215 65 dazniausiai eina prie R16, o ne prie R15 Cha cha

drakons, kas per saeco? Cha cha

Šic kavosdraugas.lt/kavos-aparatas-philips-saeco-manual-espress o-hd8325-09-poemia-class

O kiek kainuotu prastumt parduotuvini vezymeli? Cha cha

man puse nukvepinto buteliuko kvepalu prasyciau Cha cha

issiparduodi? Cha cha kiek uz aparata pinigu?

kvepalai net neispakuoti Špygaaj kai ner kas veikt tai ziuriu kas nejudinama jau menuo laiko ir i skelbimus Cha chaaparatas bbz, 150 pinigu

pm

Juozas, kur tokiu padangu radai? Apakęs

pas mane ant dodžo buvo r16 tokių razmierų padangos. berods dunlopai žieminiai Gerai stumdydavau kieme Cha cha draivą įkali ir su pečiu stumi į aikštelę Juokiasi