Padiskutuokim del temu tikslo

Padiskutuokim del temu tikslo Cha cha

Toks terminas “betiksle tema” ka jis reiskia? Šypsena"Pan moderovy" matau temu tiksla labai puikiai sugeba izvelgti NekaltasTai koks isvis temos tikslas ? Šypsena Butent sitame forume? Kur dauguma paaugliu mokyklinuku? Kazkaip keista, bet jau labai visi cia megsta buti rimti ir izvalgus Šypsena Biski laisves gal daugiau pasidarykit, forumas 30+ ir tai netoks “rimtas” kaip sitas MirktJei ziureti giliau, tai cia 95% temu PAVADINIMU be tikslo, ir tik patys forumo dalyviai gali “debilisko” pavadinimo temoje uzvesti norm. diskusija Šypsena Alus

geriausia ish vis ju nekurt;]]

o koks sitos tavo temos tikslas? Nekaltas

Tikrai,koks šios temos tikslas ??? Nekaltas

paaishkin visuomenei, kad pradetu kurti normalia temas, clubman, tai akd cia iki18 ko tu nori? Cha cha visiem cia meile arba stilius galvoj Cha cha

dar miela gazuota varshke prideda kad apie mirti dar kalbama Cha cha pamirshau paminet Cha cha

o kas jiems daugiau bus galvoj…

temos tikslas - diskusija apie temu tiksla . Cha cha

diskusija = fludas = NS chat, ishvada: tavo temai pyyyyyyyzda Cha cha

mirtis !!! dar gal grozhis Cha cha

as irgi manau, kad sita tema yra betiksle… Nekaltas o siaip tai wisuomenines apklausos yra betiksles… pvz kokios spalvus stringus labaiusiai megstate… ar is wis temos, kuriu diskusijos baigiasi pasakyme Taip arba Ne ir to uztenka… daugiau tyngiu mastyti

o taj palaukit…cia jau mol meile,grozis,mirtis taj labai banalus dalykai apie kuriuos jau ir sneket neber ka ar kaip?..Nu nzn…O tai apie ka jus kalbet norit?Is to gi ir susideda gyvenimas… Nekaltas Juokiasisakykim Juokiasi

tai jaigu niekas nekurs temu tai kur diskutuot… Nekaltas o pazekit tos betiksles temos gereusiai lankomos… Šypsena

Nekaltas

vat butent kad labiausiai lankomos Tai isvis kokiais principais moderai dirba? Nekaltas

betikslis atsakymas i posta Nekaltas

anot moderu, tai tokia tema, kuri neturi konkretaus tikslo trumpai tariant…tai gali buti tema, kuri net neatitinka sio klubo tematiku, arba nera skirta siam klubui… pavadinimai ir daznai neatitinkantys pirmosios zinutes… o ci atai, ka moderas mano apie tokias temas… Šiame žodyje telpa daug žodžių, kuriuos aš tingiu rašyti, o jei užrakintosios temos su prierašu “betikslė” autorius pageidauja - private galiu išdėstyti, ką konkrečiai tas žodis “betikslė” reiškia. Abstrakčiai paėmus - “betikslė” tai konkretaus tikslo neturinti, paviršutiniškai sukurta tema.

man isdestyk i privata, ok ? Flirtas Cha cha

ka butent, jei jumi norit konkreciau galit su Alkoholiu apie tai private padiskutuoti, nes man sio zodziu reiksmes reikejo, del kitos priezasties…tad ir aiskinimas buvo kur kas kitoks, nei jis jumi isdestys savo pozicijas siuo klausimu…