Padiskutuokim del temu tikslo
Toks terminas “betiksle tema” ka jis reiskia? "Pan moderovy" matau temu tiksla labai puikiai sugeba izvelgti
Tai koks isvis temos tikslas ?
Butent sitame forume? Kur dauguma paaugliu mokyklinuku? Kazkaip keista, bet jau labai visi cia megsta buti rimti ir izvalgus
Biski laisves gal daugiau pasidarykit, forumas 30+ ir tai netoks “rimtas” kaip sitas
Jei ziureti giliau, tai cia 95% temu PAVADINIMU be tikslo, ir tik patys forumo dalyviai gali “debilisko” pavadinimo temoje uzvesti norm. diskusija
geriausia ish vis ju nekurt;]]
o koks sitos tavo temos tikslas?
Tikrai,koks šios temos tikslas
paaishkin visuomenei, kad pradetu kurti normalia temas, clubman, tai akd cia iki18 ko tu nori? visiem cia meile arba stilius galvoj
dar miela gazuota varshke prideda kad apie mirti dar kalbama pamirshau paminet
o kas jiems daugiau bus galvoj…
temos tikslas - diskusija apie temu tiksla .
diskusija = fludas = NS chat, ishvada: tavo temai pyyyyyyyzda
mirtis dar gal grozhis
as irgi manau, kad sita tema yra betiksle… o siaip tai wisuomenines apklausos yra betiksles… pvz kokios spalvus stringus labaiusiai megstate… ar is wis temos, kuriu diskusijos baigiasi pasakyme
arba
ir to uztenka… daugiau tyngiu mastyti
o taj palaukit…cia jau mol meile,grozis,mirtis taj labai banalus dalykai apie kuriuos jau ir sneket neber ka ar kaip?..Nu nzn…O tai apie ka jus kalbet norit?Is to gi ir susideda gyvenimas…
sakykim
tai jaigu niekas nekurs temu tai kur diskutuot… o pazekit tos betiksles temos gereusiai lankomos…
vat butent kad labiausiai lankomos Tai isvis kokiais principais moderai dirba?
betikslis atsakymas i posta
anot moderu, tai tokia tema, kuri neturi konkretaus tikslo trumpai tariant…tai gali buti tema, kuri net neatitinka sio klubo tematiku, arba nera skirta siam klubui… pavadinimai ir daznai neatitinkantys pirmosios zinutes… o ci atai, ka moderas mano apie tokias temas… Šiame žodyje telpa daug žodžių, kuriuos aš tingiu rašyti, o jei užrakintosios temos su prierašu “betikslė” autorius pageidauja - private galiu išdėstyti, ką konkrečiai tas žodis “betikslė” reiškia. Abstrakčiai paėmus - “betikslė” tai konkretaus tikslo neturinti, paviršutiniškai sukurta tema.
man isdestyk i privata, ok ?
ka butent, jei jumi norit konkreciau galit su Alkoholiu apie tai private padiskutuoti, nes man sio zodziu reiksmes reikejo, del kitos priezasties…tad ir aiskinimas buvo kur kas kitoks, nei jis jumi isdestys savo pozicijas siuo klausimu…