PaDiskutokim
Labai fainai prisikabinti 30 skirtingu egluciu Tada nereikia pr0ustis?
Kvepalai masinoj. A kurie anie sustriausi yra? Esu isbandes visokiu gai.dziu. Wunderbaumai kabantys zjb, bet isgaroja greit ir pasibaige. Praktiskai savaite laiko ir neber wunderbaumo. Ambi Pur dezutes tos gaidis, dazniausiai visi smirdintis bun ir apskritia gadina masinoj estetini vaizda Gal yr kokiu dar negirdetu, brungiu kvepalu masinoj, kad laikytu ilgai ir kvepetu ?
Pasidalinkit patirtimi zaliasis jaunimelis ir jaunimas nuo 30 metu
Baigiau 8 klases jei ka Aciu
Jokauju.
yra jau tokie ale purskiami, kaip kvepalai normalus. papurski ir laiko ilgai
man visai nieko, “Aeron” buna ir ant veidrodeliu kabint, ir buna tokie purskiami, kaip kvepalai visai nieko
Jei rimtai, tai Ambi Pur Car yra visai neblogas variantas apart to, kad estetinį vaizdą gadina…
ambi pur kazkoks pas men, stiklinim inde tokiam, kvepia kai pradeta pust pro oroputika, ir pildosi ir ivairiu kvapu ir ilgam uztenka
Gedi, kaip tie purskiami vadinasi? Kai buvau nusivyles visais masininiais kvepalais, paaukojau viena bonkute paprastu kvepalu armani black code supurskiau masinoj Baisia kvepedavo masinoj
, bet laikui begant pastebejau kad labai brungus malonumas, nes 100ml bonkutes uzteko nepilnam menesiui
wundrebaumas - new car scent
Areon naudodavau, bet labai greit kvapas dingsta kai papurski. Dabar is UK parveza draugas uz 20svaru 100ml
Jo Aeron purskiami ziauriai geri. Dezuteje yra buteliukas ir pakabukas ant veidrodelio ant kurio reikia purkst. Bet siaip visur gali purkst. Kainuoja gal 20-30 lt bet bent jau man asmeniskai pusej metu uztenka.
sharassito, nepamenu bet machimose yra, kainuoja ne arkli
new car,jau 10metu naudoju tik toki kvapa
Vo blia varysiu ieskot Areon
dr002, ziaurus kvapas sitas
Kai pirkau masina, buvo New Car ir vaniles kvapas sumaisytas. Isedau i masina ir pamirsau kiek pinigo atsiveziau
Net nepravaziaves sakau - Imu!!! Gausiai skanus kvapai anie
Pas mane va toks yra ir gerai farm4.static.flickr.com/3333/3226010050_101426efa8_o.jpg Dr.Marcus.Kvapas neblogas,ir vaizdo estetinio negadina.
Nieksas: vasara, bent jau man vazinejant atidarytais langais greit kvapas dingsta. Todel reikia purksti dazniau ir greit pasibaigia ta bonkute.
dr002> tai uz tai kad musu aftamabyliu kvapai sutampa, tai turi nuimt bana CAPATOB