Padevetu drabuziu (geresniu) parduotuves Vilniuje
Sveiki,
Ieskojau info apie padevetu drabuziu parduotuves. Radau nemazai ivairiausiu atsiliepimu, buvo ne karta paminetos parduotuves (devetu drabuziu) kuriose parduodami nauji, net su etiketemis drabuziai (kaina, aisku, didesne).
Butu labai idomu ir naudinga suzinoti kuriose konkreciai vietose tos parduotuves yra (adresas or smth.). As dar tokiu parduotuviu nemaciau, taciau labai noreciau tokioje apsilankyti
Is anksto aciu uz atsakymus
Vilniuje netoli Fielmann optikos (Laisvės pr. 117a) yra viena tokia, kuri orientuojasi i kokybiskesnius drabuzius, buna ir nauju ten Nors pirkt tai nieko nenusipirkau
Sakyciau, kainos panasios i Gariunu turgaus
…aš tikrai parašyč,jei žinoč…bet esmė ne tame-bangučiai
tiek kompleksuoti,kad net čia neprisipažins,kad perka ten-tipo ne fasonas…o gi galėtumėt patart žmogui padlos…
…
…
As tai pirkciau, bet… matyt tenai irgi vyrai praktiski, nauju daiktu neismeta Tai moteriskems budinga prisipirkti ir neikart neapsivilkus ismesti
Nu jo, as tai irgi noriu pabrezt, kad NEpirkau Bet vis delto buvau uzejus (tyrima dariau, galvokit taip
) Kelis kartus esu nusipirkusi is tokiu parduotuviu drabuziu, bet pastebejau, kad sunkiai sekasi nesiot - jie man nebuna mieli
Visada einu ieskoti ten detaliu savo stiliui-kaifuojukai randu dirza-su tokia sagtim,kad…atlaikyk-paskutinis atradimas buvo didele sidabrine sagtis,o ten israizytos roges,kurias tempia elniai-kur pasakykit galima rasti toki grozi?Dirza ismeciau naxreno sagti pasilikau.Dar tos parduotuves yra nepakeiciamas dalykas pries mokyklos ir darzeliu karnavalus-cha,ka gali nupirkti vaikui-kokioj maximoj standartini nykstuka ar neskoninga kauke?Pernai mazylei nupirkau kakaroliukais siuvineta aukso spalvos tikra indiska drabuzi is kurio pasiuvau fantastiska karalienes suknia,o is likusios medziagos dar gavosi kurpaites su karoliukais.Kelis indiskus ranku darbo sedevrus radau tokiuskad iskirpau ir padariau paveiksliukus ant sienos ir dar esu padariusi dekoratyvines pagalveles-padovanojau jas mamai-na ir kas jau cia tokio-ilysti i ta parduotuve?
Saunuole tu, Supersuper Netingi uzsiimt
Is tikruju tenka isgirst, kad ten visokiu originaliu dalyku zmones randa
Bet reikia ir ieskot moket
Supersuper, bet tu ir SUPER.Molodec.Kaip baltai pavydziu zmogams kurie turi va tokiu sugebejimu.