Padekite mano sunui (suma surinkta)
Kiti bangieciai patare belstis po visus klubus, nes yra daug geranorisku zmoniu, bet mano sauksmas ju iki siol nepasieke. Turiu vilties, kad man padesite.
Mano sunus Rytis Petrulis gim.1996m. Gydytojas nustate, kad pradejo negirdeti tik po 3 metu. Siuo metu jam - 7 metai, ir jau beveik visai negirdi. Reikalinga skubi operacija. Implanto pavadinimas " KOCHEL" - jis gaminamas Australijoje. Is viso operacija kainuoja 40 000 lt. 25 000 lt - dengia ligoniu kasos. Mums truksta - 15 000lt.
Prasau kas kaip galite padekite ir toliau girdeti mano balsa ir pasauli mano suneliui.
Saskaita: AB BANKO "Hansabankas" Kupiškio skyrius 73000
s/n 10024422551
Adresas: Pureno 6 - 21. Kupiskis
El. paštas [email protected] , [email protected]
Tel. :865632823 (Reda)
865040078 (tetis Alius)skambinti po 17h.
Su viltimi mama Reda
Banko pavedime taip turi buti parasyta -
Gavėjo pavadinimas: Reda Petruliene
Gavėjo sąskaita: 10024422551
Gavėjo bankas: Hansabankas
Banko kodas: 73000
Mokėjimo paskirtis: Už implantą Ryčiui Petruliui
Daugiau informacijos apie seima ir finansu kelia operacijos link:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/180300.222-=(1998833046
Aishku gaila vaiko… bet cia jau spam’as. aiti per visus forumus ir kishti savo istorija.
nemanai kad ir kaulijant pinigu reikia jausti saika ?
Saika galima jausti valgant arba geriant, perkant brangius daiktus savo malonumui ir panasiai, ieskoti savo vaikui pagalbos visais imanomais sansais - ne manija, o sunkus kelias tikslo link.
sazhines turek zhmogau. chia ne kaulijimas, pagalbos zhmogui reikia. ne visi turi 40 000 lt
kad ir kaip bebutu gaila sazine cia nei prie ko (as esu labai saziningas pilietis).
Kashkodel pas lietuviukus labai madinga kad tikslas pateisina priemones: vargshas vaikas… tai mama aina per visus forumus ir SPAM’ina.
Manai jis vienintelis turintis problemu pasauly ? tukstanciai vaiku pasauly kas metai mirsta ish bado. Kas bus jei kiekvienas prades aiti per visus imanomus forumus ir rekauti: man reikia 100 man 1000 man 10000.
vargshei mamytei: o tu nemanai kad efektyviau butu, vietoj sedejimo bangoj… i fondus kreiptis kurie tuo uzsiima ? ar bent jau kur nors vidury gedimino pospekto su plakatu pastoveti ? turetu buti efektyviau.
Jei gerai pamenu… shita tema sheimoj kabo jau gera pusmeti. taigis spaminimas nera efektyviausias budas pinigams kaulinti.
P.S. saika visada reikia jausti. net reklama per daug ikiri gali veikti neigiamai. o ka jau kalbeti… kai kashkas pinigu prasho
To ‘mires’ - taigi zmogus uzsiima visokiais imanomais budais gauti bent kiek pinigu ir ji stengiasi
Ivairiais budais
As manau, kad visas galimybes reikia isbandyti - ir tikrai pavyks
Posakis, kad simtai zmoniu mirsta is bado visiskai netinka prie tavo pasisakymo.
Ji iesko galimybiu ir per si foruma, kadangi nemazai lietuviu gyvena uzsienyje. Ne visi studentai, kai kas dirba. Ir jei bent vienas is sio forumo bent kiek prisides ne butinai pinigais, bet ir galbut ras sponsoriu koki, bus saunu
Ir kaip tu rasai teisingai - cia sazine ne prie ko
Aciu Giedriui C., Giedriui J., Simonui L., Iljai K., Evaldui M., Audronei B., Mariui S., Nerijui A., Audriui S. uz parama Rycio operacijai. Sekmes ir sveikatos Jums!
Dėkojame Tomui L., Paulei Z., Ingridai J., Matui M.,Evaldui G. už pagalbą.
Aciu, mielieji, uz supratima, nuomones ir palinkejimus. Kadangi reikalas isibegeja tai gaudom kiekviena sansa.
Sikart dekingi esam uz pervedimus Ugnei V., Simui S., Arunui B., Ingai R…
Nesusalkite zvarbu rudeni!
Dekojame Jolantai A., Deividui M., Zenonui P., Andriui V., Laurynui S., Arturui S., Donatui G., Astai V., Aurimui S., Aurimui St. uz pagalba. Stai ir jJusu deka pasiekeme penkto tukstancio pradzia. Stebuklai per diena neatsiranda. Vilties dar yra. Ziurint sunui i akis norisi tiketi stebuklu, ypac, kai jis realus, tik reikia islaukti.
Esam dekingi Giedriui M., Evai S. uz pagalba.
Dekojame Alinai M, Monikai M., Regimantui D., rutai T., Linai P., Aidui O., ne pirma karta Aurimui T., kurie prisidejo prie Rycio svajones ispildymo. Ypac dekingi DOVILEI SH., kuri netik pati kiek galejo pagelbejo, bet ir apvaiksciojo kaimynus ir surinkusi pervede net 582 Lt, aciu sirdingai visiems. Be to is tecio darbo taip pat atejo 300 Lt pavedimas. Nenuleisime ranku ir toliau, nors iki Kaledu sunku tiketis pasiekti tiksla. Geru zmoniu yra daug. Sekmes!
Aciu R. N., Jurgai G., Verai K., Remigijui P. uz pervestas sumas Ryciui. Ka mes nuveikem? Istojom i seimu, auginanciu tokius vaikus organizacija, dauguma vaiku joje jau po operaciju, kaikurie kaip mes dar laukia. Prasiau vietiniu smulkiu (nes dideliu nera) verslininku pagalbos, vietiniame laikrastyje atsirado dar vienas straipsnis apie Ryti ir musu tiksla ir pastangas jam padeti. Stengiames kaip galim.
Dekojame Tadui B., Arunui G., Antanui S. bei UAB "Kupiskio butu ukis ir vandentiekis"darbininku sajungai, pervedusiai i Rycio saskaita 500Lt.
Visiems smagaus menesio pries didziasias sventes.
Aciu, zmones, uz palaikyma bei realia pagalba. pries sventes tiek rupesciu, bet nepamirstat ir musu.
Dekojame Vytautui V., Franciskai M., Mariui R., Nerijui N., Natalijai S., Aurimui S., Monikai A., Editai B., Aldui Z., Violetai J., Vytautui Z…
LAIMINGU IR GRAZIU SVENCIU JUSU NAMUOSE, LAIMES IR SVEIKATOS!
Te 2004-ieji Jums visiems buna laimingi, idomus, silti, tenepritruksta sveikatos, kantrybes ir darbo, visa kita pasiekiama lengviau!!!
Dekoju Andriui K., Juozui M., Zivilei N., Aistei S., Vilmai B., Birutei S., Dariui R., Aurimui S., Vincui P., Rasai S., Krostinai C. uz supratima ir pagalba.
Dekojame Daliai S., Vitalijui V., Violetai Z., Aurimui S., Arvydui J. uz materialine pagalba.Pati is giminaiciu surinkau 550Lt. Gal kaip nors savo misija ivykdysim ir sunelis girdes.
Bet kodel gi neatsiranda kokios nors stambios kompanijos, firmos, imones, kuri galetu paimt ir finansuot tai…
Nomeda, kiek girdejau, surinko daaauggg pinigeliu vaiku dovanelem, vaiku namam ir t.t. gal galetu ir siam vaikui is to fondo isskirti siek tiek?
Sveiki! Aciu Vaiduciui A., Aurimui S., Monikai A., Domui A. Uz pagalba sunaus labui. Kadangi didesne dalis sumos jau yra, operacija numatyta daryti kovo men, reikia suktis nerealiai, kad nereiktu paskutinem dienom atsaukti del pinigu stygiaus…