Padekite man…
Patarkit ka daryti… Nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro i galva lenda ikyriausios mintys. Kaip priversti save negalvoti apie blogus dalykus, o tiketis kazko geresnio… Jauciu, kad tuoj isprotesiu… tiesiog nebegaliu pakelti to galvos skausmo, kuris mane vargina kasdien… Patarkit mielieji, ka daryti???
as tokiais momentais meldziuosi, bet tam reikalingas tikejimas…
Tikrai padėčiau ,tik pati su tuo bandau susitvarkyti.Bandyk eiti pasivaikščioti,prasiblaškyk nueik į svečius pas tikrai gerus draugus kurie visada padės, padės nutolti nuo tų blogu minčių.Pasikalbėk tikrai turėtu palengvėti, man tai laikinai padeda.Ir tik neužsisklesk savija žinok bus tik blogiau.Sekmės
Ne paslaptis, kad nuo tokiu dalyku gelbeja veikla, ir dar karta veikla.Dirbk be proto, be galo, be krashto. Jei neturi darbo skaityk, sportuok… Svarbiausia nesustoti O kai pavargsi nuo darbo, atsipeikesi, jau ir
reikalai bus pasitvarke
Pritariu sigiux… kad reikia uzimti galva kazkuo kitkuo, o ne tomis bjauriomis mintimis… O siaip gali pradeti save barti: uz tokias mintis Nes jei ner kam kitam pakelti tavo dvasios: kelk ja sau pati… Sakyk sau, kad viskas bus gerai, kad gali buti ir blogiau
Apskritai, nueik i kokia paroda (issiaiskyk, ar ten ne kokia depresyvi…), komedija, spektakli… Paskambink seniems draugams… viskas irgi priklauso nuo to, kokios tos mintys… Tiesiog privalai neleisti joms tave uzvaldyti…
As ta ir stengiuosi daryti, taciau tik apsisuku ziurek ir vel tas pats. Nebezinau kaip isisgydyti ta savo galvos skausma, tiesiog nebezinau… Mane jau senai valdo mintys, o ne as jas ir nieko sau negaliu padaryti.
P.S. Aciu, kad padedat
Beje gali uzsukt ir i va toki psl internete http://www.depresija.lt gal pades
.
P.S. O kita karta bandyk parashyti nauja tema i foruma pvz.: Kodel taip gera gyventi? arba Kodel pasaulis tox mielas? Gal irgi pades
Tiesiog maziau galvok…o daugiau dirbk…Susirask susizavejimo objekta koki, isimylek…arba tiesiog veikla idomia. uzsiimk…
visos durnos mintys ateina is dyko buvimo…-taim mano mociute sakydavo…
o tu nenusileisk tik vel pradeda, vel galvok apie ka nors kitka
… Beje… privalai joms rasti priesnuodi… Jei kazkas nesiseka, ir del to visos tos juodos mintys, issiaiskyk priezastis, ir pasalyk visus negerumus… Vien zo, i kova
Pasistatyk pries save koki popieriu su sukiu, pvz., veni, vidi vici
ar koki kitoki, pakelianti tavo dvasia
pvz.: visoms blogoms mintims
Aplankyk paroda, nueik i gera koncerta, susitik su draugais. jei vien sedesi ir dejuosi, tai naturalu, kad galva isiskaudes…
Kokios mintys lenda? Kodel jos lenda? Matyt tave grauzia kazkoks nerimas?
Kiek suprantu, fizinis galvos skausmas- to nerimo priezastis?
Tiesiog negaliu buti rami, neatsimenu kada tokia buvau… Pabundu ryte ir iskart save kaltinu kazkuom. Zinau, kad privalau nusiraminti, bet paprasciausiai negaliu…gal todel ir plysta galva is skausmo…
Rask buda, kaip nuo to pabegti… Jei del kazko save kaltini, bandyk istaisyti ta klaida … jei ko nepadarei, padaryk dabar… neleisk bjauriai nuotaikai tave uzgriuti, ypac jei tai tesiasi ilgai… Niekas kitas tu minciu neisklaidys, tik tu pati… Atleisk sau paciai uz tas klaidas, del kuriu save kaltini…
arba tiesiog nueik pas psichologa…
Nokiuke, vietoj to, kad kas vakara parashai po dvi naujas temas, imk ir paskaityk senas… mokykis suprasti zmones ir tada nejusi to beprasmishko galvos skausmo nezinia del ko…
Yra patarimas o gal ir nevisai
Gaila taves nematau tai visdelto turetu buti asmeniskai bet
jei bendrai tai
.
Yra zmones ir ju savijauta ,emocijos, ganu gale saves pacois nusistatymas
ziureti i viska blogai… blogai tas blogai anas ir pan. …
Bet ir yra kitas poziuris "teigiamas" vat eglute papuosta ar svetes sveciamos , ar kazkas nusisypsojo , arba as nusijuokiau ,arba pasaulyje yra man skirta grazi "vieta" ar nuotaika ,ar isrinktasis , ar …
visos tos nuotaikos priklauso tau tik tau nieks nepadeda ju issirinkti arba dar askiau tu geru nuotaiku nesirenki "nors gali".
Ne paslaptis kad legviau jas issirinkt kai turi patikima savo "gelbetoja" drauga ar dar ka nors tai nera butina.
Na juk bendrai pasaulis kuriamas musu paciu "grazus negarazus" ar kitoks
na kartais reik pagalbos bet juk jis nuo to tragiskesnis nepasidaro.
cia daugiau musu nezinojimas …
O kartais ir uzsispyrimas .
___________________________________________________________…
Nnokiuke rašė:
Pabundu ryte ir iskart save kaltinu kazkuom.
Pasistenk suvokti, kuo save kaltinis. Iki tiek, kad galėtum tai užrašyti žodžiais.
na, gal ne visiems tai gali padėti, bet man padeda muzika
garsiai klausau dainas, kurios man patinka ir mintyse dainuoju
mintyse, nes šiaip jau muzikinės klausos neturiu
jei mintyse dainuosi, negalėsi nieko blogo galvoti
patikrinta
O ar bandei nueiti pas psichologa? Veikla padeda, nuo tu minciu atitrukti, bet neleidzia jas pamirsti, o psichologas issiaiskines to galvos skausmo problemas, patars, ka daryti, gal ir kokiu vitaminu lieps pagerti. Gydykis ir maziau nervinkis.