Padėkite išspręsti =)

Padėkite išspręsti =)

Man rodos sita f-ja nediferencijuojama (tfu, tai yra neintegruojama)

Teisingas atsakymas yra 1/2 e^x^2 , bet man gaunasi x/2 e^x^2.

o kaip tau gaunasi?

sita funkcija galima integruoti tik su fraktalines nelinijines dinamines geometrijos pagalba, panaudojant tenzorine koordinaciu transformacija ir keturlypi integravima uzdaru konturu

= 1/2 * x^2 * 1/x * e^x^2 = 1/2 * x * e^x^2 .

Tau tai tikrai blogai gaunas. Palauk, tuoj atsiversiu saqvo uzrasus ir isspresiu

odd o iksa po diferencialo ikelt - rankos atkris?

Juokiasi o galima lietuviskai ? sita f-ja turi buti integruojama, nes atsakymas nurodytas… ir netgi neturetu buti labai sunku, kitaip vadovely tokio uzdavinio nebutu…

Jomajo, siais mokslo metais integralai pati slyksciausia tema buvo. Pas mane sasiuviny parasyta, kad f-ja e^(x^2) yra neintegruojama. Bet seip kiek mano durna galva leidzia suprast duota funkcija gali buti integruojama keiciant kintamaji. Taip ir gausis reikiamas atsakymas

Keisk kintamaji va taip vat: xdx=1/2*dx^2

ir viskas OK iseina Mirkt

Liežuvis taigi sakau, kad dalinio nereikia. Keiti kintamaji ir visks normaliai

odd - tu idiotas

seip ne velnio nesuprantu, ka ten parasei, bet zvilgtelejes i savo uzrasus issprendziau taip (zr. pirma nuotrauka). Ir gaunas lyg ir tiek, kiek reikia

odd mldc, puikiai pratrinei komentarus. “sita funkcija neintegruojama ir paverciama rekurentiska” Juokiasi

man bloga nuotaika prasyciau neprisipisti bl’et. polinomas padaugintas is e^x tiesiog yra apskaiciuojamas paprastai kiek pamenu (~e^x(f’ + f’’ + f’’’ + … + fn_ivestine) kur fn n bus ntos eiles polinomas, per kontra dar sprendziau Cha cha Cha cha Cha cha Cha chazodziu man leva tai neprisipisinek ok?

tau su galva lieva. pasakiau gi - ikelk x po diferencialu ir panaudok standartini integrala. n-tosios eiles polinomas ant koju Juokiasi

ok