padekit

padekit

perejau visa graju nu misijas visas bet nei vienos is situ mashinu nesutikau kur jas rast kur jos stovi ??? ten del to hot knife tai tipo reikia baigt ta mokykla o kaip nors kitaip neimanoma ??? kur rast ta EUROS ? man dabar reikia nuvest ja i dokus ir niekur nerandu Liūdnas

Cardonia dafiga važinėja, o likusių trijų nebuvau matęs…

hotknife stovi prie mergos kur netoli grove street gyvena, kai lieka 2 misijos

Euros stovi Las vegase tipo Mirkt) prie to Sfinkso Šypsena

Phoenix galima per viena misija pamatyti… cia kai grizti atgal i Los Santos ir kazka reikia tame Phoenix’e pasivyt ir nuzudyt… deja jis man susprogo Šypsena O del Euros jau sakiau.

Yra mapas, kur wisos mashinu wietos pazymetos… Wa: img291.imageshack.us/img291/6559/importexport5rg.gif Cia suzymetos wisos mashinos Cha cha

ar tikrai visos ? o gal tik toks, kurias reikia exportui nugabenti ? tai va… nzn, nesakyk. phoenixo cia ner…

Tai man atrodo sitom masinom yra cheat’ai… Nekaltas

Phoenix gali gauti miesto lenktynese, San Fiero, ten kur automobiliu salona nusipirkai, tau su juo duoda lenktyniauti, o tu ji nusivezk i garaza.

Euros tai viens prie vieno Nissan 300ZX Cha cha

Hotknife as maciau pilna vazinejant prie aeoruosto dykumoj (kur missijos). Bet tai buvo viena karta ir nesuprantu kodel. Jauciu cia kaip ir ant ankstesniu GTA, masinu variantai generuojami ir vis kitu laiku vis kitos masinos vazineja.

pasinaudok šiuo gidu: g-unleashed.com/index.php?cat=16&pid=319&page=vehic le_locations