Padekit!!!
Labai noriu vienos dainos.Nu,bet man jinai nerealiai veza Ji dainuojasi taip(tik zodziai taip tariasi,kaip rasosi-nezinau
)…“La la la la la la la,la la la la la,never got a giv erow,i never wana stone,with never ewer giv erow,i never giv erow…” (mazdaug kazkas,kad niekada neatleisiu,is paskuitiniu zodziu…)
Cia sitie zodziai TAIP TARIASI,o ne rasosi,ziurekit pagal tarima,kaip rasosi,taip ir skaitykit.niu,gal galit padet?
Kas cia per daina?
Na gaila bet tokios nezinau
jo jo, man reikia tos dainos, na žinot gi ją, ten muzika tokia ->>> ta ra ra ta ka ta ra ga ha tu durudu turirudi. na padėkit
Nesimaivyk cia ir nesisaipyk.ten dainuoja moteris,ziauriai grazi daina… never got a giv erow…
humoro jausmo tau netruksta…Šmaikštuolis
trūksta, patikėk. ir aš nesu šmaikštuolis… ir šiaip ieškau tos dainos.
man tai primena rodos September - La La La (Never Gonna Give It Up)
Sunku pagal tiek pasakyt kokia daina… DEja…
Sutinku su overdosed. Čia ta pati
ėrąšęrkš rašė:
jo jo, man reikia tos dainos, na žinot gi ją, ten muzika tokia ->>> ta ra ra ta ka ta ra ga ha tu durudu turirudi. na padėkit
BaSkEtKė rašė:
ėrąšęrkš rašė:
![]()
ėrąšęrkš rašė:
September - La La La (Never Gonna Give It Up)
kažkas jau tai pasakė jau anksčiau, bet iš žodžių man irgi atrodo, kad čia yra nurodytoji daina
teibaz rašė:
September - La La La (Never Gonna Give It Up)kažkas jau tai pasakė jau anksčiau, bet iš žodžių man irgi atrodo, kad čia yra nurodytoji daina
ėrąšęrkš rašė:
ql
@DeiRa@ rašė:
ėrąšęrkš rašė:
jo jo, man reikia tos dainos, na žinot gi ją, ten muzika tokia ->>> ta ra ra ta ka ta ra ga ha tu durudu turirudi. na padėkitql
teibaz rašė:
September - La La La (Never Gonna Give It Up)kažkas jau tai pasakė jau anksčiau, bet iš žodžių man irgi atrodo, kad čia yra nurodytoji daina
Taip, tai toji daina
ėrąšęrkš rašė:
Kaip gaila, kad tokios nznau…tam param pam pam…-> shitos irgi ieskau
juo september - la la la (never give it up)