Padekit!!!!!

Padekit!!! Žliumbia

Labai noriu vienos dainos.Nu,bet man jinai nerealiai veza Myliu Ji dainuojasi taip(tik zodziai taip tariasi,kaip rasosi-nezinauŽliumbia )…“La la la la la la la,la la la la la,never got a giv erow,i never wana stone,with never ewer giv erow,i never giv erow…” (mazdaug kazkas,kad niekada neatleisiu,is paskuitiniu zodziu…) Nežinau Cia sitie zodziai TAIP TARIASI,o ne rasosi,ziurekit pagal tarima,kaip rasosi,taip ir skaitykit.niu,gal galit padet? Žliumbia Kas cia per daina?

Na gaila bet tokios nezinau Liūdnas

jo jo, man reikia tos dainos, na žinot gi ją, ten muzika tokia ->>> ta ra ra ta ka ta ra ga ha tu durudu turirudi. na padėkit

Nesimaivyk cia ir nesisaipyk.ten dainuoja moteris,ziauriai grazi daina…Nekaltas never got a giv erow…Angelas

humoro jausmo tau netruksta…Cha chaŠmaikštuolisCha cha

trūksta, patikėk. ir aš nesu šmaikštuolis… ir šiaip ieškau tos dainos.

man tai primena rodos September - La La La (Never Gonna Give It Up)
Nekaltas

Sunku pagal tiek pasakyt kokia daina…Nekaltas DEja…

Sutinku su overdosed. Čia ta pati Šypsena

Gerai Cha chaCha chaCha cha

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Juokiasi

September - La La La (Never Gonna Give It Up)

kažkas jau tai pasakė jau anksčiau, bet iš žodžių man irgi atrodo, kad čia yra nurodytoji daina Taip

TaipTaipTaip

ėrąšęrkš rašė:
jo jo, man reikia tos dainos, na žinot gi ją, ten muzika tokia ->>> ta ra ra ta ka ta ra ga ha tu durudu turirudi. na padėkit

qlCha chaJuokiasiCha chaJuokiasiLiežuvis

JuokiasiCha chaGerai

Taip, tai toji daina Taip

Kaip gaila, kad tokios nznauCha cha…tam param pam pam…-> shitos irgi ieskauCha cha

juo september - la la la (never give it up) Bučkis